Англичани удариха втори милионен джакпот за 2 години

Англичани удариха втори милионен джакпот за 2 години | StandartNews.com

- Семейството още живее в паянтова къща
- Дейвид и Кати ще направят първо круиз в Средиземно море
- Шофьорът изхвърлил фиша при първия джакпот, ровил в кошчето
- Букмейкърите: Шансовете са 283 милиарда към едно

Невероятен късмет споходи английското семейство Дейвид Лонг и Катлийн МакКензи, съобщи "Дейли Мейл". Двойката от Скънторп удря 1 милион паунда от играта "Евромилиони" през 2013 година. Бившият шофьор на камион обаче продължава да пуска фишове. И миналия петък събаря още веднъж джакпот от един милион паунда плюс чисто нов автомобил "Ягуар". Шансът това да се случи е 1 към 283 милиарда, заявиха букмейкъри.

Въпреки невероятния късмет семейството живее в сглобяема къщичка. Дейвид признава, че сам се е шокирал, когато продължил да пуска фишове след първата печалба. Но шофьорът просто бил уверен, че късметът ще го повтори.

И така миналата седмица минал през кварталния магазин за вестници часове преди тегленето на жребия. Запитан дали ще пуска фишове и след втория джакпот, късметлията отговаря: "Човек никога не знае. А и казват, три е щастливо число".

Интересното е, че при първата печалба Дейвид изхвърля фиша в кошчето. Налага се да рови из боклука, когато разбира, че печели милиона. "Тогава имах добро предчувствие. Обявиха 100 награди от по един милион паунда. Миналия петък, минавайки покрай павилиона, видях, че са обявили 10 награди по милион и хубава кола. Попълних няколко комбинации с любимите си числа", сподели бившият шофьор, "В събота проверих вестника. Когато първите две числа съвпаднаха, се зарадвах, че съм изкарал 7 паунда. После проверих кодовете и извиках съпругата: "Кати, погледни, Виж тази линия, тук". Тя сложи очилата си, гледа сякаш вечност и ми каза: "Ти вярваше, че ще спечелиш отново и го направи".

Дейвид работи от 23 години като шофьор в местна компания. След първия джакпот отива на бачканте в понеделник сутринта.Подава молба за напускане, но съвестно си отработва три дни, за да не прецака смените. На колегите си съобщава, че с парите ще купи първо абонаментна карта за мачовете на "Ливърпул", кемпер и хубава кола. Намира време и да се ожени, след като с Кати са сгодени от близо 13 години. Сега семейството мисли да се отправи на дълъг круиз в Средиземно море.

Англичанин е и късметлията, прибрал големия джакпот от 53 милиона паунда в "Евромилиони" снощи. Все още не се знае неговата самоличност, а едва ли щастливецът ще се появи публично.

Шансовете при букмейкърите

283 милиарда към 1: Да спечелиш два пъти джакпот от "Евромилиони".
Милион към едно: Дейвид Камерън да спечели спринта на 100 м. на Олимпиадата в Рио.
50 000/1: Елвис да бъде намерен жив тази година.
2 500/1: Англия да спечели следващите 3 световни по футбол.
500/1: Следващото кралско бебе да се казва Уейн.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай