Теленор представя бизнес услуга за електронно съхранение на документи

Теленор представя бизнес услуга за електронно съхранение на документи | StandartNews.com

Теленор вече предлага услугата Documented, с която корпоративните клиенти на оператора могат лесно и удобно да запазват, съхраняват и анализират съдържанието на хартиени документи във виртуална смарт библиотека в облачно пространство.
Услугата не изисква първоначална инвестиция за оборудване. Управлението й се осъществява посредством удобен интерфейс и позволява работа с различни нива на достъп, както и удобно споделяне на документи с колеги и партньори.

Предимство на Documented е вградената система за оптичен прочит на символи. Тя позволява разпознаване на текста и метаданните на сканираните от потребителя документи в повече от двадесет различни файлови формати, сред които pdf, doc, xls, ppt, html, jpg, gif, png, zip и др. Услугата предлага търсене в цялото текстово съдържание на посочените файлови формати и разпознава текст на български и английски език, с възможност за добавяне на допълнителни езици по желание на клиента.

С услугата, на базата на лингвистичен анализ, клиентите на оператора могат да търсят и откриват взаимовръзки между теми, хора, места и фирми в сканираните от тях документи. Също така, потребителите могат да намират подобни документи по предварително зададени условия.

Възможно е и създаването на автоматично генерирано резюме на избрани файлове.
Услугата Documented е разработка на ИНФО АСЕТ ООД. Теленор предлага услугата за бизнес клиенти с едногодишен или двугодишен договор на цени започващи от 19,99 лв. на месец без ДДС и с достъп до 20 GB облачно пространство с високо ниво на сигурност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай