Цветанов и Веско Маринов разпускат на ски в Банско

Цветанов и Веско Маринов разпускат на ски в Банско | StandartNews.com

София. Министрите на МВР и на здравеопазването Цветан Цветанов и Стефан Константинов запълват почивката си с каране на ски в Банско. Вицепремиерът пристигна  в понеделник вечерта със съпругата си Десислава и двете им по-големи дъщери Гергана и Василена. Във вторник още в 09,00 часа той бе на пистите в компанията на дъщерите си, на приятеля си Веселин Маринов и други близки от региона.

Групата скиори се качи до Шилигарника, а оттам с лифта до подножието на връх Тодорка. Последваха няколко спускания по писта номер 10, която не е сред трудните трасета в ски зоната. По обяд всички седнаха в чайната на Шилигарника, за да се подкрепят с горещ чай и плодове.

"Завиждам на хората, които живеят в този прекрасен район. Те са късметлии. Двете ми дъщери се научиха да се спускат по пистите с помощта на ски учители и вече ми правят компания. Само най-малката София не е с нас. Всички трасета са фантастично обработени", каза Цветанов. Приятелят му - певецът Веско Маринов, също бе в добро настроение, но избягваше фотоапаратите.

"Веско не е в депресия, щом е тук заедно с нас. Пък и толкова бързаше да се разведе... Кара ски, чувства се добре", увери с усмивка вътрешният министър.

Очаква се тези дни пак в Банско да кара ски новоизбраният президент Росен Плевнелиев. Той изкара няколко дни в навечерието на Нова година в къщата си в разложкото село Баня.
Точно в 10,30 ч вчера в курорта се появи и здравният министър Стефан Константинов, дегизиран с черна шапка и ски костюм. С него бе синът му Константин.

Без каквато и да е охрана, малко след като закусиха, двамата чинно чакаха да дойде микробусът, който да ги качи до пистите в ски центъра. Министърът разказа, че е идвал в Банско още преди 20 г. Преди 2 години също бил тук, но за кратко. "За първи път съм в курорта за по-дълго време. С мен са съпругата ми и синът ми. Разликата с 90-те години е огромна. Всичко е наред - и в хотела, и в ски зоната", сподели Константинов.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай