4 масажистки за Depeche Mode

Пускат бирата на стадиона веднага след като затворят урните

4 масажистки за Depeche Mode | StandartNews.com

София. Малка София никне зад сцената на музикантите от Depeche Mode в столицата. Невиждано за българските мащаби шоу на бандата на столичния стадион "Локомотив" в изборния 12 май обещават организаторите на концерта на Depeche Mode в София.

Според вътрешна информация, зад голямата сцена на стадиона ще има мини град, наречен от някои малката София, където музикантите и техният екип ще могат да се възползват от помещения за хранене, гримьорни и стаи за почивка на екипа.

Дейв Геън, Мартин Гор и Анди Флетчър ще разполагат със собствени гримьорни. Те вече са обзаведени с мека мебел и дебели килими. Depeche Mode пристигат със собствен кетъринг екип от шест готвачи и обслужващ персонал, който ще се грижи за кулинарните им желания.

Преди да се изправи пред родната публика, Дейв Геън ще се разнежи в мини спа център в бекстейджа зад сцената на стадион "Локомотив", където за него ще се грижат четири масажистки.

Дейв обичал да релаксира всяка свободна минута. Затова до неговата гримьорна са изградени помещения за масаж, стая за релакс и джакузи. Фронтменът на Depeche Mode, които излизат утре за лайв, поискал още приглушена светлина и изолиращи всякакъв шум стени. Преди да излезе, той щял да медитира с любимите му изпълнения на Марвин Гей и Били Холидей.

Изрично условие на вокала било да го масажират дами, които трябва да имат опит в прилагането на различни видове масаж. Те ще са непрекъснато на разположение по време на престоя му в София. След саундчека, часове преди концерта на 12 май, Дейв ще използва джакузито с ароматни соли от гуава и папая и ще отдели поне два часа за масаж, за да е във върхова форма за изявата си пред българска публика.

Depeche Mode вече имаха няколко изяви в Европа и САЩ, където загатнаха какво да очакваме от тазгодишното им турне. То е в подкрепа на новия албум Delta Machine, превзел успешно класациите от двете страни на Океана. Първите им зрители са особено впечатлени от енергията на Дейв Геън, който успешно се пребори с рака и с пристрастеността си към наркотиците. "Няма по-хубаво от това да поемеш на турне. Първата част от европейското турне, което правим сега, ще е от над 30 концерта, а вече са продадени повече от един милион билета за него. Не сме си и представяли подобно нещо. Пътуваме с повече от 150 души екип, знам, че очакванията на всички са големи", казва той.

След няколко денонощия усилена работа по сцената приготовленията за дългоочакваното шоу на екипа вече е към края си. Култовата група обещава уникално изживяване, подплатено със спиращи дъха пиротехнически ефекти, огромни видеоекрани и прожектори. Тримата британци кацат днес, веднага след концерта си в Атина. Къде ще отседнат, се пази в пълна тайна. Ясно, че ще имат време да обиколят София вечерта преди концерта си и че ще вечерят в столично заведение.

Билетите за концерта им са на цени от 50 до 130 лв. и се продават във всички каси на "Тикетпро" в страната.
Междувременно стана ясно, че се забранява
продажбата и сервирането на алкохолни напитки в търговските обекти и в заведенията за обществено хранене на територията на Столичната община от 6 ч до 20 ч в деня на изборите - 12 май. Това означава, че бирата на стадиона за публиката на концерта ще дойде точно със затварянето на урните в изборния ден. Бира ще има, но след 20 ч, увериха и хора от екипа на организаторите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай