21:40 ч.

20.05.18

2 мин.

0

1

0

Омбудсманът ориса очна клиника №1 на Балканите

от редактор |

Омбудсманът ориса очна клиника №1 на Балканите

Мая Манолова и зам.-кметът Дончо Барбалов прерязаха лентата на новата „Vision" в София


Омбудманът Мая Манолова ориса най-голямата и модерна очна клиника на Балканите. Заедно със зам.-кмета по финансите на столицата Дончо Барбалов, прерязаха лентата на новата „Vision" на 19 май следобед. А игуменът на Троянския манастир – Величкият епископ Сионий, освети 5-етажната клиника в столичния ж.к. „Дружба". Специално за откриването от Антверпен долетя един най-известните ретинални хирурзи в света – д-р Карл Клаес. Церемонията уважиха над 100 имените лекари, болнични мениджъри, партньори и доволни пациенти на „Vision".


Проект като този има всички предпоставки да се превърне в огромен успех – пожелавам това да се случи, коментира зам.-кметът Барбалов след като разгледа клиниката, оборудвана с 46 кабинета, 8 операционни и апаратура от последно поколение, невиждана в България.


Омбудсманът Мая Манолова пък призна, че се радва каже „На добър час!" на болница, която повече от 15 години не отстъпва от мисията си – да дава най-добрата грижа на пациента.


„Аз съм хирург, който пътува по целия свят и с ръка на сърцето мога да кажа, че не съм виждал подобно място никъде другаде – и като оборудване, и като екип, и за мен е чест да съм част от него. Вярвам, че „Vision" ще се превърне в топ център по офталмология не само на Балканите, но и в Европа", каза светилото д-р Клаес.


А Елена Кумбиева, която е управител на клиниката от първия й ден през 2003 г., благодари на екипа си за професионализма, ентусиазма и усилията през годините. И обеща на пациенти, приятели и партньори: „Ние ще останем същите и ще ви обичаме!".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:01 · 25.05.2018
"Ориса"??? Това не значи "проведе откриването на...", или "пожела 'На добър час' на ..."

"Ориса..." = "предсказа/предопредели съдбата на..."

Неграмотници...
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент