08:10 ч.

06.11.17

1 мин.

0

0

0

Румяна Арнаудова: Два пъти се опитаха да ме измамят

от редактор |

Румяна Арнаудова: Два пъти се опитаха да ме измамят

Телефонните терористи я набирали на служебния й номер в прокуратурата


Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова два пъти е била атакувана от телефонни измамници. Това призна самата тя в ефира на Нова тв. 


Първият път измамниците се обадили на служебния й телефон в съдебната палата и се опитали да я измамят с гласа на племеницата й. Арнаудова се усетила и дори се опитала да помогне в разследването, като задържи измамниците на телефона. 


Вторият път телефонните терористи я потърсили с инсценирана катастрофа. Тогава Арнаудова отново се опитала да влезе в роля и за примами тя измамниците, но те прекъснали разговора. 


И в двата опита измамниците са търсили говорителката на главния прокурор на служебния й телефон. 


Румяна Арнаудова съобщи още, че над 5 милиона лева са дадени до момента от българи на телефонните измамници. Прокуратурата и полицията продължават да съветват хората да бъдат внимателни. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент