Стефан Данаилов: С ген. Радев ще променим статуквото

Стефан Данаилов: С ген. Радев ще променим статуквото | StandartNews.com

С ген. Радев ще успеем да победим статуквото. Това заяви в ефира на Нова телевизия зам.-председателят на БСП и председател на Инициативния комитет за издигане на кандидатурата за президент на ген. Румен Радев и вицепрезидент Илияна Йотова, проф. Стефан Данаилов.

Той подчерта, че е оптимист за победата на левицата, защото народът иска промяна на статуквото и много отдавна я чака. „Всички други кандидати в президентската надпревара с изключение на ген. Румен Радев са участници в това статукво. Как да повярваме, че те ще променят нещата", категоричен бе Данаилов. Той подчерта, че генералът не е участвал в политически игри, задкулисия и кражби.

Той допълни, че до преди да се кандидатира за президент ген. Радев е имал една работа - да пази небето на България и сигурността на нацията ни.

Данаилов подчерта, че членовете на БСП и симпатизантите и са изключително положително настроени към кандидатурата на генерала. Според него на предстоящите избори основния опонент на левицата ще бъде ГЕРБ.

„Аз не съм в БСП просто за да съм партиец и да чакам нещо от нея. Наистина я обичам и вярвам и нея. Трябва всички да даваме силите си и енергията си в името на общите каузи", заяви социалистът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай