Венера помага да спестим нелицеприятното

Астрологична прогноза от 7 до 13 октомври

Венера помага да спестим нелицеприятното | StandartNews.com

Седмицата събира в себе си енергията от дисхармонията Сатурн/Венера с напрежението, което излъчват те при общуването си транзитиращите Слънце/Марс/Плутон.

Да не очакваме сблъсъци, да не планираме изненади и да си затравяме очите за поведението на отсрещната страна, ще е кауза невъзможна. Каквито и да са причините за това, все ще се самоубеждаваме или ще убеждаваме другите в безукорността на собствените мотиви. И така до безкрай. Налага се да обобщя, че през седмицата най-често ще прекаляваме с настоятелността си. И го правим, защото сме подвластни на честолюбието си и на амбиции, за които дори не сме подозирали, че разполагаме - и то в толкова обширен избор.

Първото, с което ще се отличи поведението на онези, който ще приемат предизвикателствата на упоменатите аспекти, е невниманието, отличаващо действията им и неглижирането на чуждото мнение при отхвърляне на предложеното.
Звездни аспекти - като онези, които изброих, имат в основата си сблъсък на енергии от Слънце/Плутон или от Слънце/Марс. Те са от най-трудните за разбиране и овладяване, тъй като изваждат на показ инстиктите ни за самосъхранение и тогава, когато никой и нищо не ни застрашава.
В днешния случай нещата не стоят точно така. Имаме основание да се пазим, но трябва да знаем колко, с какви средства и от кого.
Надявамсе, че една от участничките в играта -планетата Венера, ще ни подари обаятелната си усмивка, за да успеем да прикрием онова, което не е за показване. Това би ни се отдало на някоя от другите дати, но не и на 9/10 октомври. Докато 11 октомври е големият ден от седмицата. Очаквам важни събития за обществата по света.

Овен

Действайте без емоции и ще успеете

Актуалните звездни аспекти подбуждат емоциите ви. Вие гледате на света през чувствата си и те определят отношението ви към заобикалящите. Независимо от това, сте във вихъра на активните занимания, целящи подобряване на професионалните възможности и на екзистенцията. Гарантирано ще успеете да реализирате всяко свое намерение – не ви се налага да преодолявате сериозни затруднения. Ако случайно се появят, то вие ще действате мълчаливо и безотказно. Подчертавам този момент, тъй като имам опасения, че към 10 октомври с активизиране на планетата Марс в актуалните конфигурации, ще се поведете по спонтанността на своята природа. Резултатът ще са не едно, а няколко емоционални решения, чиито последици ще са ясни в рамките на октомври.

Телец

Разум и опитност ви водят към победа

Вашият знак е пресечна точна на спокойствието и разума. Това е вашият отговор на неспокойния характер на дните от 7 до 10 октомври. Вие сте отдадени на работата си, на своя духовен свят, на заниманията, които ви изпълват със спокойствие. Оставате другите да се ентусиазират и гледате на техните нервност и страсти от позицията на наблюдател. Обещавам ви да запазите присъствие на духа дори тогава, когато някой се опита да ви атакува. Планетата Сатурн натоварва дните ви с още една специална функция: очаква вие да не се бунтувате срещу намеренията нещо да ви се налага. Събраният днес разум и опитност ще са ви от полза през ноември и декември. Стартираното през първите три дни от периода ще ви поднесе тогава неочаквано богати резултати.

Близнаци

Между "искам" и "трябва"

Цялото ви поведение говори за поета висока отговорност. Душата ви страда от сблъсъка между "искам" и "трябва", а околните с поведението си ни най-малко не ви помагат да го отстраните. Те с радост ви прехвърлят своите задължения и ангажименти. Така ще е на работното място. Някой ще се скрие зад гърба ви в момента, когато обстоятелствата ви връзват ръцете и не ви позволят да действате според намеренията си. Ще умувате как да постъпите, за да защитите авторитета си без да провалите една съвместна задача. Надявам се, че ще разчитате предимно на инициативността си, подплатена с решимост. Дните след 10 октомври имат друго настроение. Те ви предразполагат да се отворите към близките си, да се погрижите за семейството си. И все пак, настоявайте за правилно разпределение на ролите и в това малко общество, за да не се почувствате използвани.

Рак

В подем сте, готови за промени

Волята ви е в подем. Вие сте жизнени и решени да действате, готови сте за промени. Тръгвате с ентусиазъм към целите си. Присъствието на силни планетни аспекти не ви притеснява, тъй като от 10 октомври добротворецът Юпитер е в територията на сродния ви знак - Скорпион. Това ви гарантира присъствието на волева енергия за довършване на начинанията. Съобразете се, моля, с придвижването на Марс. Предлагам ви да скъсите съзнателно хоризонта на своите цели и очаквания. Ще сте по-уверени, ако датирате делата си две-три седмици напред и си поставяте срокове в тези граници. Дните, в които ще разчитате най-активно на смелостта си да рискувате, а и на шанса, са 12 и 13 октомври. Предходните два – 10 и 11 октомври - предвидете за по-спокойни занимания, редувайки активните периоди с тези за разтоворване и отдих, за да издържите на високото темпо на целия октомври.

Лъв

Отдайте се на точни анализи

Изплуват минали действия и предишни идеи. Те търсят място в дневния ви ред. Размишлявате над причините, оставили ваши намерения без резултат или за онези сили, отправили действията ви в неочаквана посока. Ще посветите време на тези теми през уикенда. Тогава ще успеете да възстановите в съзнанието си картината, на която разчитате да даде ориентир за логиката на процесите с днешна дата. Приемете дните от 7 до 10 октомври за един вид опитно поле. Не предрешавайте нито един въпрос, не казвайте "да" или "не" преди да направите обстоен анализ на положението. Надявам се, вибрациите на благоразположения Марс да надделеят и вие да се окажете в центъра на щастливи семейни, домашни събития. Някои ще изпратят или ще получат новини от хора, живеещи далеч. След 10 октомври съобразявайте действията си с промените, които не зависят от волята ви.

Дева

Добронамереност и дипломация

Затрупани сте с работа. Усещате, че работният процес се нуждае от преструктуриране, реорганизиране. Ще се заловите със задачата още на 7 и на 8 октомври. Мнозина ще се доверят на новите технологии. Моля, не си представяйте, че тутакси ще получите разрешение на теми и въпроси, отбутвани дълго време. Дните от 10 до 13 октомври включително са ви дадени за това – да привикнете към промените в статуса си на работното място или в бизнеса, да определите позициията си спрямо хората, с които ще ви се наложи да полагате съвместни усилия през следващите месеци. Надявам се да се възползвате от енергичността си за напасването на вашата линия на поведение към тази на околните. Демонстрирайте спонтанната добронамереност. Ако към този подход прибавите дипломация, напълно уверено мога да ви кажа, че октомври ще се окаже успешен месец.

Везни

Висок потенциал на жизнената енергия

Приемайте случващото се със самочувствие и спокойствие. Изнервеността само ще усложни ситуацията. Осъзнавате, че към момента много неща от вашия делник не са онези, с които сте свикнали. Рядко се случват подобни периоди, затова е наложително да синхронизирате чувства и действия, намерения и постъпки. Наложете си да използвате максимално плътно всеки миг от седемневието. Предлагам ви да набележите разнообразни цели – да има и такива, които вие или околните сте оценявали за непостижими. Не се плашете от неизвестността в обстоятелствата, защото вибрациите на аспектите ви гарантират висок потенциал на жизнената енергия. Бих допълнила, че ако не я употребите, ако не впрегнете силите и волята си в желана цел, има опасност тя да ги затисне. Не бързайте да решавате, че не от вас, а от други зависи развоят на нещата. Напротив. Всичко се крепи на действията ви.

Скорпион

Употребете късмета си със сърце

На 10 октомври за цели тринадесет месеца големият добротворец на Зодиака - планетата Юпитер, се установява във вашия знак. Подава ви ръка, предоставя ви предимства, изпраща ви късмет. Звездните аспекти между планетите Марс, Юпитер в комбинация със Слънцето, за които става въпрос във въведението, огряват действията ви и ги отличават с решителност, целенасоченост и систематично. Венера в същото време ще се постарае да извади на показ вашия чар, привлекателност и душевна красота. Трябва, разбира се, да сте съгласни околните да надникнат в душата и в сърцето ви, за да се уверят, че притежавате онова, което афиширате. Не го забравяйте на 10 и на 11 октомври, когато ви предстои да преминете през тест, който да отчете до колко сте готови за връзките си и дали сте искрени в обявените намерения по отношение на бизнес сътрудничество.

Стрелец

По-кротко с харченето на пари

Правите широки крачки и вървите към финализиране на конкретни намерения. Чувствате се достатъчно силни да преборите обстоятелствата. Едновременно с това сте спокойни и убедени, че действията ви са правилните. Енергията на планетите Марс и Юпитер направо се излиза върху вас. Не й позволявайте, моля, да изземе от ръцете ви кормилото на вашия живот. Това може да се окаже с опасни последици. Между 7 и 10 октомври ще разберете какво имам предвид. Ще ви се наложи да поставяте спирачка на желанието си да покажете кой управлява на работното място, в бизнеса ви и кой командва у дома и в партньорството. Нищо чудно някой да се уплаши, друг да се отдръпне, а вие да се окажете в позицията на самотен бегач. Налага се да ви посъветвам да сте по-внимателни и по отношение на финансовите дела. Не си позволявйте пазаруване с размах.

Козирог

Откажете се от мерака да рамкирате

С лека уплаха заставате пред новия календарен месец. Причините за това са различни. Всеки по своя си начин ще се пробва да го преодолее. Моето предложение: опитайте да си представите бъдещето, не се страхувайте да разтворите непознати теми, да си поставите нови въпроси или цели. Така, през визуализацията ще навлезете по-бързо в новия етап. Седмицата ви е дадена, за да се оттърсите от желанието да фиксирате живота си, да го рамкирате и да го ръководите по строги правила. Дайте отдих на стремежа във всеки един момент да сте наясно с онова, което се случва. Ако позволите обстоятелствата да променят нагласите ви и се доверите на волята на околните и дадете простор на чувствата, сигурна съм, че ще преоткриете един нов свят. Не казвам, че трябва директно да прескочите в фантазиите. Редно е да останете в реалността на делника си, но да я разгледате от нов ъгъл.

Водолей

Изненадвате с неочаквани реакции

Вие се интересувате от всичко, което се случва. В мислите и намеренията си обаче живеете в бъдещето. Спойката между реалността и мечтите е много силна заради присъствието на вибрациите на Слънцето от знака на Везни, на Уран от знака на Овен и на Плутон от знака на Козирог. И трите небесни тела фиксират вашето внимание върху екзистенцията, позволяват ви поглед в дълбочина и ви помагат да изненадвате околните с неочаквани реакции, както с прозрения за същността на събития и явления. С други думи, позволено ви е да мислите за бъдещето и едновременно да се справяте добре в делника. В този натоварен с действия и активности процес вие трябва да сте наясно със себе си. Ако правите нещата доброволно, ако не усещате натиск отвън, убедена съм, че дори най-натовареният ден ще ви изглежда приятен.

Риби

Не отхвърляйте интересни предложения

Наблюдавате с нескрит интерес и с малко безпокойство онова, което се случва наоколо. Осъзнавате, че животът ви е интересен и пъстър, но и че днешните обстоятествата няма да са актуални утре. Надявате се вашата интуиция и опит да ви подскажат как да постъпите, за да удържите позициите си, да пренасочите навреме усилията си. Нямате причини за безпокойство, тъй като сте приели ролятата на очакващия. Няма и как да се разминете без да проявите личната си воля в този процес на преоценка и промяна. Мнозина ще са най-вече притеснени за състоянието на финансите си, защото бъдещето ви изглежда някак несигурно. Защо не отправите поглед в друга посока? Любовта и отношенията са територията, която сега ви позволява далеч по-сериозен размах. На 7 и на 8 октомври някой много активно ще се опитва да привлече вашето внимание. Позволете си да разгледате предложенията като възможност с резултати в бъдеще време.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай