Обрат по казуса "Волен Сидеров"

Обрат по казуса "Волен Сидеров" | StandartNews.com

Депутатът от „Атака" Магдалена Ташева представи първо пред bTV 34-секунден запис, в който се вижда, че между актьорите Анатоли Лазаров и Евгени Будинов и хората на Волен Сидеров е имало физически сблъсък пред НАТФИЗ. Гледните точки на двете страни са коренно противоположни.

По думите на Ташева на кадрите се вижда как актьорът Анатоли Лазаров блъска Сидеров по главата, удря също Десислав Чуколов и Ивелин Николов, като очилата и на двамата изхвърчат. Това било причината след няколко дни атакистите да се върнат пак пред НАТФИЗ в нощта на местния вот и да търсят актьорите.

„Нито са лепили плакати по витрините, нито някого са удряли, а се отбраняват", защити колегите си Ташева в студиото на „Тази неделя" по bTV.

Записът е монтиран и от кадрите предисторията на събитията не става ясна. От „Атака" обещаха да покажат суровия материал, заснет от оператор на партийната им телевизия, на нарочна пресконференция днес.

Това са избрани кадри. Не съм ударил никого, категоричен беше актьорът Анатоли Лазаров, който също беше в студиото на „Тази неделя".

Това е манипулиране на общественото мнение. Жертвите сме ние, трябва да ни се извинят, подчерта и колегата му Евгени Будинов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай