Масов бой в дискотека "Бедрум" в Слънчев бряг

Мъж стрелял с пищов във въздуха, четирима са настанени в болница

Масов бой в дискотека "Бедрум" в Слънчев бряг | StandartNews.com

Несебър. Масов бой е имало тази нощ в култовата дискотека „Бедрум” в Слънчев бряг. Почерпени гардове на местни големци и охраната на заведението решили да разрешат възникналите между тях проблеми с юмруци и размахване на пистолет.


„Изведнъж от нищото някакви мъже започнаха да се бият, да хвърчат бутилки, маси, столове. Чухме няколко изтрела. Настана голяма суматоха, дискотеката се изпразни за секунди.”, разказват очевидци отишли снощи да разпуснат малко във вървежното заведение, съобщи сайтът Бесове.бг.

"Със сигурност е имало ранени, когато вече си тръгвахме видяхме една линейка да фучи по пътя. Беше истински ад"., обясняват още част от присъствалите.

От пресцентъра на МВР съобщават, че около 02.45 часа в РУП-Несебър е получено съобщение за масово меле в дискотеката. Дежурните полицаи веднага тръгнали към мястото. Установили, че побойниците са 33-годишният С.С., 33-годишният Д.С., 27-годишният И.В., 26-годишният Б.К.Б. и 26-годишният. Б.А.Б. от една страна и охраната на заведението от друга.

По време на сбиването Б.А.Б. пуснал няколко изстрела във въздуха със законно притежавания си боен пистолет „ТТ”.

От сбиването са пострадали: Б.А.Б. (откаран и настанен за лечение в МБАЛ-Бургас със счупен нос), 22-годишният посетител в заведението Д.Д. (получил контузни рани, откаран в бургаската болница) и двама служители от персонала – И.К., 24-годишен (получил контузио-комоцио, настанен по негово желание за лечение в МБАЛ „Дева Мария”) и 21-годишният И.К. (откаран в МБАЛ-Бургас, със счупен десен крак). Иззето е оръжието и боеприпасите, с които стрелял Б.А.Б. Причините за инцидента са в процес на установяване Работата по случая продължава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Автор Цецо
Коментирай