Бившата на Юксел Къдриев: Бихме се за детето

Бишвшата на журналиста къта снимка с негова изневяра

Бившата на Юксел Къдриев: Бихме се за детето | StandartNews.com

София. Бившата половинка на тв водещия Юксел Къдриев е била арестувана заради заплахи. Тя е изпратила SMS до него с текст "Куче, което ме е залаяло, все е побесняло!". Това призна самата Бонка Георгиева в "Карбовски директно" по Нова тв.

Боря се за детето си. Той има нормална връзка с друга жена от 3 години, заяви Георгиева. Той взе детето си и го закара при майка си. Обадих му се, да го взема, но той каза, че не може. Писа ми SMS, че с него ще разговарям само с адвокат.

Когато имаш доверие, се оказваш излъган, добави Бонка Георгиева. Тя отсече, че може да направи "много неща" срещу Юксел Къдриев. Стоях неколко часа в полицията и подписах протокол, че няма да го убивам, разкри Георгиева.

Габи страда. Тя обича и мен, и него еднакво, разказа с разтреперен глас бивша половинка на журналиста от бТВ. Тя отправи послание директно към него от екрана: Искам страданието на нашето дсете да приключи. Бонка Георгиева обясни, че никога не е говорила пред медиите, че Къдриев е бисексуален. Имам снимка, на която се вижда, че той ми изневерява. Никога няма да я видите тази снимка, добави тя. Сбихме се заради детето, срам ме е от това нещо, каза още Бонка Георгиева пред Карбовски. Тя обаче не пожела да разкрие, дали на фотото Къдриев е с мъж, както писа жълтата преса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай