Плюшченко пак стана мъжки татко

Плюшченко пак стана мъжки татко | StandartNews.com

Москва. Руската легенда във фигурното пързаляне Евгений Плюшченко стана баща за втори път. Съпругата му Яна Рудковская го зарадва със син Александър две седмици преди началото на европейското в Загреб.

От пресслужбата на Плюшченко обявиха, че бебето и майката се чувстват отлично. "Дръжа сина си! Благодаря на Бог и на моята Яна", написа той в социалната мрежа "Туитър". Александър се родил с тегло 2,8 кг.

"Много сме щастливи! На първо време ще ни помагат бабите. Най-главното е Саша да стане истински мъж. Много искам той да се превърне в джентълмен, да не бъде мамино синче. Както и да стане спортист. Искам да прилича на баща си. Защото Женя за мен е идеалът за мъж", коментира майката пред руските медии.

Фигуристът се ожени за известната продуцентка през 2009 г. Двамата отглеждат сина на Яна от първия й брак - Николай, както и осиновения от нея Андрей. Евгени има 6-годишен син Егор от първата си съпруга Мария Ермак, за която беше женен от 2005 до 2008 г.

На европейското Евгений ще защитава титлата си от миналата година. Звездата на фигурното пързаляне направи третото си завръщане през 2012 г., като обяви, че голямата му цел е Олимпиадата в Сочи догодина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай