13:00 ч.

13.06.17

1 мин.

0

2

0

Тристайните апартаменти са най-търсени в София

от редактор Росана Манева |

Тристайните апартаменти са най-търсени в София
Снимка: БГНЕС

Пазарът на имоти остава най-активен в София, а най-търсените апартаменти към момента са тристайните, сочи статистиката. В последната година има и засилено търсене на жилища на зелено, съобщава Канал 3.


През последните две години пазарът на имоти отчита ръст в цените на апартаментите в София. Предпочитаните етажи за живеене остават средните, между втория и шестия. Според експертите обаче пазарът е стабилен.


Цените на имотите остават високи. 1000 евро на квадратен метър е цената в момента в развиващите се столични квартали. Жилищата в старите блокове обаче са по-евтини. Квадратен метър струва около 850 евро.


Почти половината от сделките на пазара са за жилища на зелено. Интересът се засилва от факта, че инвеститорът може да даде по-ниска цена на потребителя за съответното жилище.


За да избегнем измами, експертите съветват да правим максимално обстойни проверки на инвеститорите и фирмите, които се заемат със строежа на бъдещия ни дом.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 00:57 · 22.10.2017
аи махнeтe тая насрана статия ва
от 2 мeсeца стои тука
бах ти рeкламата
poni · 19:04 · 20.07.2017
даитe Зeнитe за кв.м за ГЕО МИЛЕВ И ЛОЗЕНЕЗ. МОЛИА???
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент