Счупиха мистериозния черен череп на маите

Счупиха мистериозния черен череп на маите | StandartNews.com

Мюнхен. Един от 13-те мистериозни черепа на маите е счупен. Инцидентът се случил по време на експеримент в саксонска лаборатория.

Черният череп, който е изработен от масивен вулканичен камък, паднал на пода и се разбил. Откъснало се е парче от челюстта. Ученият Томас Ритер (43 г.) споделя притеснен, че черепът сякаш сам се изплъзнал от ръцете му и паднал. Той е много разтревожен, че не е опазил целостта на реликвата.

Мистериозният череп на маите е на хиляди години и е изработен от индианците. Съгласно легендата, нацистите откраднали този череп от един манастир. През 1945 г. негов собственик бил Хайнрих Химлер, пише "Билд".
 
Докато попадне в ръцете на дрезденския историк магическият черен череп е извървял дълъг път. В света има 13 такива черепа на маите. Реликвите са с различен цвят и дават на пазителя си огромно количество знания в определена област. Черепът, който саксонецът Томас получил от предишния пазител - англичанин, е голям 11 см и е изработен от черен камък. Останалите 12 черепа са бели, сини, розови, изработени от кристал, рубин, гранит или други материали – защото така изобразявали многообразието на света.

Томас редовно си говорел с черепа и така научил, че маите са ни оставили тринадесет магически черепа, които щели да ни спасят от Апокалипсиса (предречен от тях за 21 декември 2012). Спасението щяло да стане след като всеки от тяхната тринадесетторка освободи необходимата енергия и знания, които ще се свържат помежду си за да образуват затворен пояс около планетата. Така ще се отклонят разрушителните енергии от Космоса и човечеството ще се размине с масовата си гибел.

През декември Ритер посети храма в Мексико, където на церемония за края на света се събрали всичките 13 притежатели на вълшебните черепи. От обмяната на опит станало ясно, че на 21.12.2012 от неговия череп, както и от останалите 12, точно в 12 часа ще се освободи мощна информационно-енергийна вълна. Това щяло да стане в същия храм на маите в Мексико. Вълната щяла да образува защитен пояс около планетата.

Сега обаче един от 13-те черепа е повреден и Ритер не знае какво може да означава това. Според него е възможно да е писано точно този череп да пострада, за да не се сбъдне пророчеството. Говори се, че навремето нацистите го откраднали от свято място и Химлер е пробвал да прави с негова помощ черна магия за завладяването на света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай