Лечителка цери рак с гласа си

Лечителка цери рак с гласа си | StandartNews.com

Бившата телефонистка прави сеанси дори на улицата и в рейса

Надя Андреева лекува безплатно, безсилна е срещу магиите

Когато ти е дадена дарба да лекуваш, си длъжен да я подаряваш без корист. Това верую изповядва биотерапевтката Надя Андреева, която е бивша телефонистка. Наричат я жената-глас, защото има способността да лекува с гласа си. Близо 25 години лечителката цери всякакви болести, при това абсолютно безплатно. Надя живее в град Камено, който се намира на двайсетина километра от Бургас. Пред вратата й идват хора от близо и далеч, често я търсят и от чужбина.

Лечителката Надя Андреева си е приготвила списък с над 20 болести, които успешно цери. Лекува почти всичко - от банални инфекции до диабет и рак. Има си обаче едно правило, за което предупреждава всички пациенти. За да може да помогне, човекът срещу нея трябва да й вярва безрезервно. Затова и в електронната й страница стои предупреждение: "Ако не вярвате, моля, не ме търсете!".

"Няма нищо сложно, но няма и нищо случайно. Аз въздействам с глас, с поглед и присъствие. И хората я усещат тази енергия. Именно тя предизвиква оздравителните реакции. В основата на моето лечение е вярата. Аз имах много здравословни проблеми, преди сама да започна да лекувам. Сега не мога да си представя живота по друг начин, освен да помагам на хората с енергията, която имам. Преминах през много изпитания, но никога не ми е минавало през ума да се откажа. Не само по телефона, не само у дома - мога да проведа сеанс на улицата, дори в автобуса. Няма значение къде, и разстоянието няма значение. Отнемам всяка болка за секунди", казва Надя.

Дарбата я споходила изневиделица. Тя никога няма да забрави датата 17 декември 1991 г., когато получава свише силата да лекува. Как и защо е станало и до днес не може да си обясни. Знае обаче, че

получила дарбата след тежка лична драма

която преживяла. За случилото се тогава не иска да говори, но то е оставило дълбок отпечатък върху целия й живот.
По онова време Надя работи като телефонистка в захарния завод край град Камено. Усетила в себе си могъщата сила, тя започва да лекува. Мълвата за нейните способности бързо се разчува и служебният й телефон не спира да звъни. Обаждат й се хора от всички краища на страната и я молят за помощ. Тя склонява да опита с дистанционни сеанси по телефона и се оказва, че за дарбата й разстоянията не са пречка. Така започва да лекува основно с телефонна слушалка в ръка. И така вече 25 години. Прекъснала наскоро за няколко месеца, защото се наложило да замине в Испания, където работи нейния съпруг. През февруари обаче се прибрала в Камено и отново лекува. Сега обаче

е решила да спре с телефонните сеанси

защото зложелатели започнали да злоупотребяват.

"Това, че лекувах дълги години по телефона го отчитам като голяма грешка. Появиха се доста съмнения, чувах приказки, че телефоните ми са многоимпулсни, а те винаги са били съвсем обикновени. Има си и други причини, заради които вече реших да прекратя това анонимно лечение. Първо провеждам един сеанс по телефона, но след това човекът трябва да дойде лично при мен, ако иска да продължим. След това отново може да се чуваме по телефон или по скайп, но вече ще знам кой стои насреща ми", казва лечителката.

Освен с гласа си, Надя лекува и с енергийна вода, която приготвя сама. Зарежда я с

космическата енергия, на която твърди, че е проводник. Дава я на всеки, който я потърси за помощ, също безплатно. Болният само трябва да й занесе пет литра вода, а след като Надя я зареди,да я пие в продължение на три месеца.
Не един и двама се кълнат, че са оздравели благодарение на гласа й и на енергийната вода.

"Не мога да не зареждам вода. Тази енергия трябва да я дам от себе си. Когато бях в Испания и не лекувах, зареждах всеки ден вода и я изхвърлях, защото нямаше на кого да я дам", казва лечителката от Камено.

Надя си има съвсем проста

рецепта за здраве, която нарича "Доброта"

"Много е болен българският народ и невярващ. Прекалено много злоба и омраза има в сърцата на хората. А за това лекарство няма. Ако искате да сте здрави и жизнени, просто изчистете сърцата си от злобата, омразата и завистта. Никога не правете зло. Правете добро и то ще ви се върне двойно", съветва жената глас.

Признава, че има и случаи, в които не може да помогне. Безсилна е само срещу магиите. "Ако дойде при мен човек, чиито проблеми се дължат на направена магия - не мога да помогна и му казвам. Усещам магията, но аз самата не мога да я премахна, затова му казвам, че първо трябва да намери човек, който може да я развали. А след това може пак да дойде при мен, ако са останали някакви болежки", обяснява Надя.

Всички в Камено я познават и не спират да я търсят. Хората, лекувани от нея казват, че

им въздейства не само с глас, но и с поглед

и с присъствие. Твърдят, че по време на сеансите усещат топлина, изтръпване или замайване.

Надя лекува с глас и вода безплатно. Колкото и тежък да е случая, никога не иска да й се плаща. Твърди, че е излекувала десетки безнадеждни пациенти с ракови заболявания, при които медицината е била безсилна.

"Аз съм проводник на божествената енергия. Получавам я и трябва да я предам. Лекувам, защото затова ми е дадена. Информацията, която получавам, е мисъл-форма. Не мога всичко да кажа, защото просто няма да ме разберат", споделя лечителката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай