Енергиите се събуждат в защита от мръсотия и вируси

Астрологична прогноза от 21 до 27 октомври

Енергиите се събуждат в защита от мръсотия и вируси | StandartNews.com

През цялата втора половина от октомври на 2017-а звездните аспекти се стараят да събудат нашите енергии и да ги консолидират в защита на тялото от външните въздействия. Трябва да уточня, че "под външни въздействия" в този случай се разбира: вредните емисии във въздуха, неблагоприятните температурни промени, съчетаването на няколко различни вирусни щамове. Ние получаваме защита срещу тях през аспектите Венера/Марс и съответно през енергиите от Венера/Слънце, Марс/Слънце.

Актуалната зодиакална позиция на Слънцето към периода променя не само градусите от Зодиака, но и задиакалния знак.
Преди обяд на 23 октомври дневното светило Слънцето преминава от знака Везни към знака Скорпион. Промяната тази година е подкрепена от енергиите на голямата обществена планета Юпитер, което я прави забележителна и значима за всички и за целия период на пребиваване на Слънцето в знака на Скорпион – т.е. до 22 ноември.

Съвпадението Слънце/Юпитер носи оптимизъм, добро настроение и позволява изявата на добронамереността у всеки да се разпространи върху неговите отношения с околния свят. Към момента упоменатият аспект е в компанията на силно изявен Марс. Съвместните им действия организират вътрешен подем и консолидация на потенциала. Ние сме целеустреми, вземаме решения и не се страхуваме да реформираме онова, което ни пречи или възпрепятства реализацията на нашите намерения.

Както всяка монета и този аспект има обратна страна. Доброто настроение може да стане причина за разточителство, за прекаляване с удоволствоствията и да увеличи разходите. Те, от своя страна, могат да ни създадат проблеми на работното място, в семейството, в обществото. Важно е да се помни, че именно през периодите да силно сцепление между енергиите Юпитер/Слънце съблюдаваме правилата на здравословния начин на живот. Следвайте препоръките за целесъобразно и здравословно хранене. Прекаленостите, излишествата и пренебрегването на правилата днес ще имат последствия – неблагоприятно отражение върху нашето здраве през следващите месеци.

Овен

Умело организирате живота

Всички звездни обстоятелства, на които обърнах внимание във въведение, имат пряко отношение към нашия ден. Те ще дарят мнозинството с енергия, която ще ги отведе до победи или ще предизвика разместване на пластовете на отношенията. Възможно е да получат ново работно място или да преорганизират работния си процес така, че да ставе по-успешен. Няма да са единици онези, които ще увлекат за изпълнението на собствените идеи чужд потенциал. Причината - умело организирате живота. На 26 октомври се представяте пред партньора в интимната сфера в нова светлина. Надявам се да намерите сили след това да се извините заради предишно провокативно поведение. Потърсете нов подход – предложете, например, съвместно пътуване. Докато сте на път, ще получите информация, която ще ви помогне с лекота да чертаете дългосрочни планове.

Телец

Подписвате важни договори

Звездната комбинация, която съдържа в себе си преплетените енергиите на планетите Венера, Марс, Юпитер и Слънце пряко засяга вашия рожден астрологичен знак, Телец. Намесата на Мерукрий от срещуположния Скорпион многократно увеличава желанието ви да предизвиквате околните, да търсите възможности за ярка личностна изява. Дори ще успеете да да изясните /някои да приключат/ теми и проблеми от и във взаимоотношенията, които доста дълго създаваха там напрежение. Редно е да ви подготвя, че предстои вземане на важни решения, подписване на договори и споразумения. Бъдете отворени за предложенията на околните, но и предпазливи, когато не познавате обстановката. На 26, 27 и на 28 октомври се увеличава опасността от грешки, травми, инциденти. Непременно обърнете внимание на предупреждението, направено във въведението за пряката връзка между поведение–здраве–настроение-успехи.

Близнаци

Пазете се от недоразумения

На 23 октомври планетата Марс се установява във въздушния знак Скорпион и нейното ново задиакално местонахождение има пряка връзка с вашия знак, подвластен на елемента "въздух". Предоставя ви се възможност да навлезете в дълбоките води на светския живот. Нищо чудно, ако мнозинството от вас установят, че са постигнали там завидна позиция и сега трябва да отстояват своето място. Дори ще им се стори излишно да подбират средствата за целта. На тях бързам да им обърна внимание, че не е излишно да се запознаят с препоръките, поставени във въведението. Работната част от седмица започва с важни събития, които ще ви накарат да забравите за дaлечните планове. Моля, направете конкретни стъпки, които да направят вашите намерения предвидими за околните, за да избегнете най-опасното към момента – появата на недоразумения.

Рак

Интелектуалната ви мощ няма равна

Вие сте в еуфория. Подвижни и кретивни сте във всяко отношение. Можете да свършите работа за трима, стига да пожелаете, а и можете да си помързелувате, ако сте решили, че сте изпреварили другите. Забързаното предвижване на планетите Меркурий, Венера, Марс, Юпитер ще подсили вашата интелектуална мощ. Няма как да не отбележа, че най-важните моменти от периода засягат служебните контакти. Съветвам ви максимално да се отворите към света и да сте готови да възприемат всякакви предложения. Не отказвайтe да си сътрудничитe с хора, към които не изпитватe топли чувства. Важното в случая е да спори работата ви. За да го постигнете, също така ще се нуждаете от добра информационна база и от преориентиране в синхрон с бързите промени в обстановката. Успешните ви дни от периода са 26 и 28 октомври.

Лъв

Помагат ви нови приятели

Пригответе се за интересни събития. Промени внасят нови моменти и дори дават нова посока на делника ви. Не изключвам нови приятелства и познанства ще са окажат в ролята на чудесни помощници в трудни моменти. Кой като вас? Знаете повече, можете повече и имате подкрепата на заобикалящите. Остава да решите за какво да употребите силата си. Предлагам ви да се заемете с с преобразование на делника, с преподреждане на отношенията в личната сфера и да поставите в специална графа лично-интимните отношения. Наясно съм, че подобна пренагласа е е доста изморителна, но какво да се прави – необходимо е да сте готови да пожертвате спокойствието си. При положение, че сте наясно как да управлявате взаимоотношенията си, убедена съм, че никой няма да е против вашите предложения.

Дева

Играйте на лотария

Имам чудесни новини за вас. Предстои ви интересна седмица. Все пак, налага се и вие да направите нещичко. Не трябва да се възгордявате. Това чувство може твърде бързо да ви отреже пътищата към успеха. Започнах с предупреждания и ще продължа със съвет. Днес всичко зависи от вас – от това какви пари ще получите до това как се отнасятe с околните. Как поддържате отношенията, на които държите. Заобикалящите разчитат и очакват да получат внимание. Пуснете в ход своя чар. Eдинствено в отношенията с близките хора не очаквам сътресения. Там вие ще плувате в свои води. Дори нещо повече. В състояние сте да направи нещо за семейния бюджет, ако пуснете тото или играете на лотария. На 26 октомври късметът е кацнал на рамото ви.

Везни

Късметът е на ваша страна

Вие сте убедени, че всичко е под ваш контрол и обстоятелствата през седемдневието се подреждат в тон с намеренията ви да попътувате и да се развличате. Нe са чужди намерения за покупки, които да облагородят обстановката у дома или да задоволят нечие желание. Май ще се увлечете. Внимавайте. Така с небрежни жестове и с контакти ще постигнете доста повече за важните си намерения, отколкото с усилията, които полагахте през предходните седмици. Надявам се така да преминат дните ви до 27 октомври и вие да почувствате разликата след намесата във вашия делник на енергиите от планетите Меркурий, Марс и Венера. Сега те играят във вашия отбор и ще се постараят късметът да е на ваша страна. Разчитайте на него най-вече, когато се нуждаете от освежаващи обстановката идеи. Последните дати, 26 и 27 октоври, са скучновати. Ще си позволите ревност и съпътстващи неприятни действия, за което е напълно възможно по-късно да съжалявате.

Скорпион

Хитри трикове за внимание

Слънцето и Венера съпътстват вашия делник. Те ви подкрепят, докато вие всячески се опитвате да привлечете вниманието на онези, които са ви интересни или ги смятате за полезни партньори, които ще подпомогнат реализацията на намеренията ви. Дори сте се приготвили да се състезавате за тяхното внимание. Имате възможност да изпробвате силата на въздействие на вашата шармантност, да приложите нови трикове за привличане на вниманието, както и да проучите нагласите на шефове и ръководители. Не се колебайте да говорите с всеки поотделно, да се уединявате за тези срещи и да създадете у отсрещната страна впечатлението, че цялото време и внимание е за нея. Мнозина ще се поздравят на 26 и на 27 октомври с победа, постигната не на бойното поле, а на масата на преговорите. В крайна сметка усилията ви не отиват напразно - седмицата ще е успешна.

Стрелец

Скок в бъдещето

Малко неща и събития от делника задържат вниманието ви. Вие сте готови да направите скок в бъдещето и остава единствено да прецените, които ще са вашите придружители по този път. Претегляте много внимателно всички обстоятелства и сте уверени в собствените възможности. Философската ви нагласа на мислене обаче не ви дава мира за едно. Убедени сте, че все още не сте осигурили верни сподвижници за успеха ви. Дните около 26 октомври са ви дадени за това – да правите срещи и да провеждате разговори, от които да си извадите заключението не само за качествата на отсрещната страна, но и за способността й да отстоява позиции. Активното присъствие на планетата Сатурн в успешни комбинации с водещите планети ще раздвижи контактите ви и най-вероятно ще се окажете в полезрението на обществото, към което принадлежите. Вашата дума ще тежи.

Козирог

Без паника, моля

Наситен, натоварен период. С това може да се изчерят поясненията към характера на седмицата, докато под повърхността тече още една линия на вашия делник. Тя също би трябвало да се обозначи. Освен че сте енергични, виe сте и заинтересувани от онова, което правят околните. Имате и идеи, които не само те могат да приложат, а и да станат основа на добро, дълготрайно сътрудничество. В дома и в семейството нещата се подреждат, благодарение на сговорчивостта ви. Вероятно ще се възползвате от влиянието си и от своите връзки с високопоставени, за да подредите близък, роднина или приятел на мястото, което желае да заеме. Този процес няма да се размине без бюрократично-админстративни препяствия. Моля, не позволявайте сблъсъка с тази машина да развали доброто ви настроение. От това нямате нито полза, нито ще разрешените възникналите проблеми. Без паника, ако обичате.

Водолей

Време е да слезете на земята

Огледайте се добре, слезте на земята. Вярно е, че сте дееспособни, но това не отменя предупреждението за проблеми с документи и договори. Правите уговорки и давате обещания с ясното съзнание, че не е възможно да ги изпълните. Надявате се, че другата страна ще забрави или ще се откаже. Напразно. Не се изненадвайте от неприятно напомняне на 25 октомври. Можете да омилостивите някого, като му покажете онази своя, прекрасна страна на любезни и приветливи събеседници. Това ще ви отвори път към нечие сърце. Протегната ръка ще ви помогне да се преборите с лошото настроение и с паниката, че изпускате контрола над ситуацията. И двете състояния са изключително вредни и е възможно да окажат неблагоприятно въздействие върху вашето здраве. В тази връзка обърнете специално внимание на текста, поставен във въведението.

Риби

Искате да се разделите с миналото

Тенденцията, която наблюдавам при вас, гласи: с напредването на седмицата обстановката се успокоява, а настроението ви се подобрява. Към 26 октомври вие вече сте изпълнени. Мога да ви разбера. Искате час по-скоро да се разделите с миналото и да насочите мислите си към нови простори. Мнозина от вас са сигурни, че ще получат поздравления за свършеното до сега и че имат право на няколко дни заслужена почивка. Бързате. Преди да погледнете напред към онова, което е още като малка точка на хоризонта, подредете делника си, приключете с актуалните въпроси. За целта се възползвайте от дните между 25 и 27 октомври за важни разговори, преговори, обсъждания. Някои ще имат шанса да уредят по неочаквано благоприятен начин своите финансови отношения с близки или родственици. Тази развръзка ще им развърже ръцете. С какво ще се заемат, е още рано да се каже.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай