Убийцата от "Стъклен дом" хареса Лондон

Убийцата от "Стъклен дом" хареса Лондон | StandartNews.com

Лондон. Станимира Колева, която отдавна е известна на познавачите като суперуспешен БГ модел по света, хареса британската столица.

Красавицата, натрупала рейтинг пред широката публика като убийцата на Стефан Данаилов в "Стъклен дом", твърдо е решила да се установи в британската столица със семейството си.

"Не мога да кажа, че не харесвам живота у нас, просто мисля по-глобално и не искам да отгледам детето си тук", споделя хубавата жена пред Grazia. "Взех решение, че в даден момент трябва да спра да се снимам", категорична е дамата, която другата седмица има премиера и в киното. Тя играе главната нежна роля в "Пъзел" на Иво Стайков.

"Това е драматична история, която може да се случи на всеки човек. С Асен Блатечки си партнираме отлично", издава Станимира. Те са влюбени, които непрекъснато се събират и разделят. Но засега съм гледала само трейлъра и още не мога да преценя какво се е получило. Много съм критична към себе си. Разбира се, любимата ми роля е на майка. Това е най-прекрасното нещо на света. Майчинството ме вдъхновява, успокоява, колкото и да звучи изтъркано, искам да бъда майка отново, отново и отново".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай