Мартичка Божилова ще ръководи журито на фестивала CineLibri 2018
Стилиян Иванов: Винаги съм готов да тръгна в обречени посоки


12:40 ч.

03.09.18

1 мин.

0

0

0

"АПОЛОНИЯ 2018": Какво предстои в Созопол?

от редактор |

"АПОЛОНИЯ 2018": Какво предстои в Созопол?

34-тото издание на празниците на изкуствата "Аполония" е в разгара си. Фестивалът ще продължи до 8 септември в Созопол. На него ще бъдат представени над 70 културни събития. Сред тях са "Книжна Аполония", "Детска Аполония", както и срещите с известни хора на изкуството.


Тази вечер Малък градски театър „Зад канала" представя постановката „Пияните" с режисьор Явор Гърдев. Утре вечер пък ще се играе „Зимата на нашето недоволство" с режисьор Бина Харалампиева. В постановката „Пияните" Герасим Георгиев-Геро играе ролята на банкер.


„Опитваме се да преведем какво иска да каже Господ на всички нас трезвите хора. Участват богата палитра от трупата на театър „Зад канала". Публиката ще може да види едни от най-добрите актьори", разказа в „Здравей, България" Геро.


„За нас е много престижно, че сме в селекцията на „Аполония". Фестивалът е един уникален празник. Всички салони са пълни. Радост е, че има такива празници и съм щастлива, че сме част от тях", каза Бина Харалампиева.


Кулминацията на програмата тази година ще бъде закриването с концерт на ФСБ. Те ще отпразнуват 40 години от създаването на групата на сцената на "Аполония".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент