Чакаме булката на Бътлър

Джерард и приятелката му Морган Браун

Чакаме булката на Бътлър | StandartNews.com

Джерард и Морган Браун са луди фенове на Стилиян Петров

Хубавицата Морган Браун, която Джерард Бътлър избра измежду толкова много обожателки, може да дойде в София скоро. Холивудският ас е тук за поне месец за снимките на "Падането на Лондон", а е прясно сгоден от март и едва ли би искал да се разделя за толкова дълго от половинката си. Красавицата Морган е бивш модел, а в момента върти бизнес с интериорен дизайн. Джерард й подари пръстен и двамата се радват на чудесна връзка. Най-интересното е, че Бътлър и Морган са луди фенове на "Селтик" и на нашия Стилиян Петров, който направи най-силните си сезони именно там. Звездната двойка вече се е интересувала как и кога може да се срещнат с биткаджията Стенли. Не е изключено Бътлър и Морган да развият траен интерес към България.

15 неща, които не знаем за...

Бътлър щял да се удави заради роля

Джерард мечтаел да стане горски стражар, а завършил право

Джерард Бътлър е висок, красив, а очите му са сиво-зелени, но често изглеждат сини. Има шотландски секси акцент, невероятен чар и саркастично чувство за хумор. Любимецът на много жени е на 45 и е във вихъра си. Той е символ за модерна мъжественост, съвременно рицарство и устрем към успеха, а стила и вкуса си определя така: "Много е просто - шапка бийни или бейзболка, чифт дънки, стара тениска и готино кожено яке. В Шотландия изглеждам като съвсем обикновен мъж, но в Америка ме смятат за много силен и мъжествен тип.

Обичам дамите, които имат добро чувство за собствен стил, без значение дали е спортен или елегантен. Харесва ми, когато те се носят със самочувствие и увереност. Жената, в която бих се влюбил, изглежда страхотно в секси рокля, но също така и в чифт джинси и тениска."
Бътлър е в София за снимки на "Код: Лондон" - втората част на "Код: Олимп". Чаровникът отново е агент от тайните служби на Америка, който трябва да спасява президенти и "обикновени" хора.

1. Ако не беше станал актьор, щеше да е горски. "Винаги съм искал да бъда стражар. Преместих се от Шотландия в Малибу и въпреки това не прекарвам времето си на плажа, а в околните планини. Обичам планините, хълмовете и горите."

2. Родителите му се развеждат, когато е дете. Той, неговият брат и сестра му са отгледани от майка им. Не е виждал баща си от 2 до 16-годишна възраст, а когато става на 20, Бътлър старши умира.

3. Докато учи право в Глазгоуския университет, откъдето е дипломата му, е вокалист на шотландска рок банда "Спийд" и музиката остава втората му кариера. Притежава "рокендрол" гласа, който Андрю Лойд Уебър винаги е искал да озвучава мюзикъла му "Фантомът от операта".

4. Джерард се просълзява, докато разказва за самотата на фантома, изигран от него във филма на Джоуел Шумахер "Фантомът от операта" (2004).

5. Отказва се от правото, след като е уволнен от адвокатска фирма седмица преди да бъде квалифициран като практикуващ адвокат. Причината е, че се появява с махмурлук на работа след големия музикално-театрален фестивал в Шотландия.

6. След завършването си взима една година почивка и отива в Америка, където често е арестуван за пиянски побои.

7. На първия ден от снимките на дебютния си филм "Мисис Браун" (1997) трябвало да скочи в леденостудена вода и резултатът бил хипотермия.
Пак по това време, докато е на пикник с майка си край река Тай в Шотландия, те чуват виковете за помощ на малко момче. Бътлър скача във водата и го спасява от удавяне. Получава "Сертификат за храброст" от Кралското хуманитарно общество.

8. Убожда окото си с дървен кол по време на репетициите за филма "Кориолан" през 2011-а.
Същата година за малко не се удавил. Карал сърф в калифорнийски залив, когато една вълна го заляла и е бил завлечен от подводно течение. За щастие спасителите бързо реагирали и извадили Бътлър. Той се отървал с уплаха и леки наранявания. Инцидентът станал по време на снимките на филма "Of Men and Mavericks", който разказва за сърфиста Джей Мориарти, намерил смъртта на 23. За целта Джерард е трябвало да се поупражнява в карането на сърф, тъй като не се е занимавал преди това с този спорт.

9. Той е организатор на Музикалните Награди на MTV Europe за 2013 заедно със своя шотландки приятел Били Бойд.

10. Предпочита да бъде наричан Джери, забелязвайки, че повечето американци изпитват затруднение с произношението на името му.

11. Има репутация на един от най-приветливите актьори. Винаги отделя време за своите фенове и обича да се мотае с членовете на екипа, точно толкова, колкото и с козвездите.

12. Избран е от списание "Емпайър" за една от 100-те най-секси звезди в историята на филмовото изкуство (номер 10).

13. Живее на тавански етаж в сърцето на Ню Йорк, в квартала "Челси", но жилището му прилича на средновековен замък. Високи тавани с фрески, огромна махагонова врата с чукче, гипсови стени, масивни колони, кристални полилеи, тежки мебели от дърво и желязо.
"Исках среда, която да е хем елегантна и красива, хем да е мъжествена и сурова. Предполагам, че бих описал апартамента си като бохемски, но с вкус към стария свят от времето на барока. Всеки път, когато отворя огромната входна врата, си мисля, че съм късметлия с този оригинален дом", казва неговият обитател. Джерард живее там от 5 години, като преди това за кратко е обитавал апартамент в Лос Анджелис. Той обаче решава, че Ню Йорк е неговият град - "очарова ме с лудостта си", казва Джери, който все още държи и апартамента си в Лондон.

14. Близо година Джери има връзка с румънския модел и актриса Мадалина Генеа. "Срещнахме се в Ню Йорк и прекарахме заедно цяла вечер. Дори не се целунахме тогава, а отидохме да пробваме колекцията ми от шапки. След това аз просто й казах: "Ще дойда да те посетя в Милано". И три дни по-късно стоях пред вратата й. А тя просто каза: "Уау", признава актьорът в края на 2012-а пред ExtraTV.com. Майкъл Фасбендър ("12 години робство") наследява Джерард в леглото на Мадалина.

15. Бътлър е на път да скъса с ергенлъка, твърди MailOnline в началото на март. Гаджето му Морган Браун е забелязана с огромен диамантен пръстен на дясната ръка и според медията това е доказателство, че хубавецът й е предложил брак. Двамата са заедно от миналото лято, но връзката им бързо стана сериозна. През декември те дори се събраха да живеят заедно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай