Шеф на чалготека се гръмна на дансинга

Шеф на чалготека се гръмна на дансинга | StandartNews.com

Кюстендил. Управител на дискотека се гръмна сам близо до дансинга на собствения си клуб „Планета“. Драмата се разиграла към 8,30 часа сутринта във вторник в Кюстендил. Цветелин Иванов държал в ръцете си малокалибрен пистолет. В миг се чул изстрел и от лявата страна на 31-годишния мъж рукнала кръв. Служители в дискотеката веднага позвънили на спешния телефон 112.

Шефът на чалготеката е извън опасност, съобщиха от общинската болница. Хирурзи са оперирали по спешност Иванов и са извадили куршума. Нямало засегнати важни органи. Според очевидци, управителят се е прострелял по невнимание. Някои от свидетелите разказват, че управителят е бил с жена си и се е скарал с нея.

Собственикът на клуб „Планета” Иван Лудачки е тъст на простреляния. Припомняме, че неотдавна синът му Светослав бе открит мъртъв на пътя от София към Витоша. 25-годишният младеж беше намерен с куршум в сърцето в собствения му автомобил. Според криминалистите става дума за самоубийство. Неофициално обаче те признаха, че не изключват и версия за убийство.

През лятото на 2010 г. При подобен инцидент бе убит ди джей в нощен клуб в Дупница. 27-годишният Дани Соколов бе пронизан с куршум от патлак „ЧеЗет“ в корема. Дисководещият помагал при ремонта на „Клуб 13“, когато негов приятел и връстник при игра с оръжието произвел изстрела.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай