16:40 ч.

25.08.17

2 мин.

0

0

0

"Асарел Медет" награди 219 работници и мениджъри

от Стандарт |

"Асарел Медет" награди 219 работници и мениджъри

Дариха 25 хил. лв на училища, читалища и дневни центрове в Панагюрище


219 работници, служители и мениджъри от „Асарел-Медет" АД бяха отличени за професионалните си постижения или дългогодишната си трудова кариера в компанията и обособените дружества. Ритуалът се състоя на 23 август пред фирмения параклис „Св. Богородица Живоприемен източник", като всеки от наградените получи благодарствена грамота и фирмен меден сувенир.
Отличия получиха 98 работници, диспечери, технолози, механици, енергетици, началник-смени, специалисти и мениджъри, определени от колегите си за носители на званието „Най-добър в професията" за 2016 г. По време на церемонията бяха наградени още 121 работещи в дружеството, които през 2017 г. са навършили 25, 30, 35 или 40 г. непрекъснат трудов стаж в „Асарел-Медет" или дъщерните дружества. Доайени сред тях са електромеханошлосерът Никола Десков и шлосерът Георги Панчовски от „Асарел Ремонт" ООД, които вече четири десетилетия са част от екипа на компанията.
Почетен знак „За заслуги" към „Асарел-Медет" получи Пенко Евтимов, оператор на мелница в обогатителната фабрика.
„За 7-те месеца на 2017 г. дружеството отчита отлични резултати. До края на юли е добита и преработена над 7,7 млн. тона медна руда, като над 6,5 млн. тона са транспортирани с Циклично-поточната технологична линия, която има и значителен екологичен ефект", подчерта изпълнителният директор инж. Делчо Николов.
Председателят на УС на „Асарел-Медет" Димитър Цоцорков и Галя Костова – председател на Фондация „Асарел", връчиха договорите за дарение на средства на училища, читалища, дневни центрове и неправителствени организации от община Панагюрище. След кончината на председателя на Надзорния съвет - проф. д-р Лъчезар Цоцорков, ръководството и синдикалните организации в дружеството решиха единствено през тази година предвидените за традиционния фирмен празник 25 000 лв. да бъдат дарени.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай



Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент