16:20 ч.

28.09.17

1 мин.

0

2

0

Вдигат с 3,9% максималните осигурителни прагове

от редактор |

Вдигат с 3,9% максималните осигурителни прагове

Ще предложа административно увеличение на минималните осигурителни доходи за 2018 г. по икономически дейности и групи професии с 3.9%, което ще залегне в бюджета на ДОО за следващата година. Това заяви днес социалният министър Бисер Петков след редовно заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество, обяви БГНЕС.


Предложението е обявено днес пред социалните партньори, ще бъде представено и пред Надзорния съвет на НОИ. Направен е е задълбочен анализ в този сектор. Макроикономическата прогноза за нарастването на БВП за следващата година е също 3.9% . Там, където получената величина е под минималната работна заплата за следващата година, която е предвидено да бъде 510 лв., трябва да бъде приравнена, защото както е известно минималната работна заплата е и минималният осигурителен доход, поясни министър Петков.,


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 18:14 · 28.09.2017
Съдебна система – хаос, Здравеопазване – хаос, Образование – хаос, Икономика – хаос, Външна политика – хаос, Вътрешна сигурност – хаос, Престъпност – организирана, На мода излезе суджука, като метод за партийно финансиране!!! Суджуци – има !!! Ефект на Дънинг-Крюгер, който сведен до проста формулировка, звучи така: Простите и нахалните не могат да разберат, че са прости и нахални."!!!
Потребител · 18:13 · 28.09.2017
Страхотна „розова новина“ за ПОПУЛАЦИЯТА, ОТ МАТ‘РЯЛА В КОЛОНИЯТА БУЛГАРИСТАН !!!! Ето от къде ще дойдат парите за 820 хил. булгаристански пенсионери !!! МАТ‘РЯЛА, да излиза по улиците и да празнува, невиждано вдигане на стандарта на живот!!!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент