Борисов на търговска среща с лидери от Европа и Китай - Икономика - Стандарт Нюз


09:10 ч.

27.11.17

1 мин.

0

2

0

Борисов на търговска среща с лидери от Европа и Китай

от редактор |

Борисов на търговска среща с лидери от Европа и Китай

Лидери от Централна и Източна Европа и Китай се събират в Будапеща. Премиерът Бойко Борисов ще участва в Срещата на държавните и правителствени ръководители от Централна и Източна Европа и Китай.


Форумът започва днес в Будапеща. Основната му цел е задълбочаването на търговското и икономическо сътрудничество между страните участнички. По време на срещата ще бъде подписан протокол за сътрудничество в селскостопанската сфера между България и Китай.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

радев · 18:18 · 02.12.2017
у нас има доста говеда
.,.,., · 13:44 · 27.11.2017
.,.,.,.,,
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент