15:10 ч.

11.07.18

1 мин.

0

0

0

Валери Симеонов: Нямаме намерения срещу 4-годишния мандат на управлението

от редактор |

Валери Симеонов: Нямаме намерения срещу 4-годишния мандат на управлението

Ние сме се подписали под програмата за управление за четиригодишен мандат, така че за сега нямаме други намерения. Това каза пред журналисти в Министерски съвет вицепремиерът Валери Симеонов по повод противоречията по отношение на Закона за горивата в „Обединени патриоти".


На въпрос как ще се опази реномето на „Обединени патриоти" след тези противоречия, той отговори: „Мисля, че наличието на различни мнения, отстояването им при запазване на колегиален тон и колегиални отношения, само повишава авторитета на „Обединени патриоти". „Не знам от ваша гледна точка как изглеждат нещата, но предпочитаме всеки да изказва своята позиция, да се аргументира и съответно да я защитава", допълни той.


„Смятаме, че това е много по-добре, не само за „Обединени патриоти", но и за България, отколкото да се постигат безпринципни договорености - ще ви подкрепим за това, а пък вие ще ни подкрепите за онова", коментира още Симеонов. По думите му този модел на поведение е бил характерен за изминалите десетилетия, включително и за някои други коалиции до момента. „В случая „Обединени патриоти" се явяват едно добро политическо постижение за българския политически свят", каза той. На въпрос дали и от мислят така, вицепремиерът отговори: „Питайте ги тях".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент