20:20 ч.

17.12.17

2 мин.

0

17

0

Депутат от ДПС: Страната има нужда от Ахмед Доган в трудни периоди

от редактор |

Депутат от ДПС: Страната има нужда от Ахмед Доган в трудни периоди

Господин Борисов се обръща към господин Доган, има реплика към господин Доган, но не могат да дадат правилните знаци. Някой не говори с езика на знаците, не ги разбира. Така депутатът от ДПС Халил Летифов анализира публичното обръщение на премиера към почетния председател на ДПС от тази седмица в "Канал 3".


"Аз така го възприемам с моя скромен опит. Но не мога да предполагам какво мисли визионерът и философът", каза още Летифов. "Чакаме знак всички - в едни трудни периоди за страната, да, страната има нужда от господин Доган. Не знам дали ще има знаци към тази посока - Борисов, но чакаме знаците - ние от ДПС, смятам и България", продължи загадъчно Халил Летифов.


Той посочи публичните разногласия между премиера Борисов и вицето Валери Симеонов относно бързото решаване на казус с втория лифт на Банско като поредно доказателство за "порочна форма на управление". "Вицепремиерът Валери Симеонов изпреварва събитията, това е порочна форма на управление. С внасяне на решение преди Нова година няма веднага да има втори лифт на Банско - там ще има обжалване и т. н. Тук са въпросите - кое наложи толкова да се бърза? Ще отговорят ли и на това, че въпросният вицепремиер бил работил, а другите - папкали. Този език, за който ние говорим, е налице - това участие издаде огромни проблеми, за пореден път утвърди тезата ни, че това е изключително грешна управленска формула и решението ни за демонтаж на националистите от управлението е правилно", каза Халил Летифов, според когото именно "заради тези приказки, които се хвърлят ангро, авторитетът на всички институции страда".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:36 · 20.12.2017
ИЗМЕТ МАХАИТЕ СЕ ОТ БГ. ПАРЛАМЕНТ
Потребител · 13:32 · 19.12.2017
Визионерът и философът, Ахмет Доган, разработва нови стратегии и тактики в борбата против бугарската фашистка сган.
Потребител · 11:23 · 19.12.2017
ДПС ЩЕ СЕ РАДВА БЪЛГАРИЯ ДА ИМА
ТРУДНИ ПЕРИОДИ
ДПС-ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА ИМА ТРУДНИ ПЕРИОДИ
ДПС-ИСКАТ САМО ОЦРЪМИТЕ ОТ ФИРМИ ДА РАБОТЯТ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ ДА МИНАВАТ ПРЕЗ ТЯХ
123 · 10:57 · 19.12.2017
Не, Доган има нужда от България в трудни моменти.
Потребител · 02:02 · 19.12.2017
Апостолът на Правата и Свободите, Ахмет Доган, затяга редиците на революционните комитети по места. Не е далеч денят, в който ще бъде поставен конец на Деспотско=Тираничната власт на деребейския грухтящ триумвират, заровил под изпражненията се Чиста и Свята, Демократска България.
Потребител · 01:28 · 19.12.2017
НАРОДЕ ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?........
Потребител · 01:05 · 19.12.2017
Царственният сокол на България, Батюшката Ахмет Доган Султан, общо взето е доволен от работата на премиера си, Бойко Борисов Ага. Пратеникът на Негово Величество, Халил ефенди, изразява безпокойството на нашата и международна общественност от оглушителното квичене на Свинете от "Обединената Кочина" у парламенто Вицепремиерът на Децидебилите, който натрупа богат опит из кръчмите по Черноморието, да понамали малко звука и дриснята, милим ви се.Цяла България сега нази гледа.
Потребител · 00:05 · 19.12.2017
догановата мафиа сe възползва от трyдния u мътeн пeриод и ощe иска да смучe
Потребител · 20:40 · 18.12.2017
Не са ли етнически партии Мангалските фашистки глутници на Каракачанката, Валерата Симьонич, на Фюрера Болен ?! Да не би там да членуват Роми, Турци и Помаци. Не е ли същото в комунистическите бардаци ГЕРБ и БСП, гъмжащи от патриотарски, нацистки Цигани ?!
Потребител · 13:00 · 18.12.2017
Мантрата ДОГАН КАЗА..НАМЕКНА...ЗАГАТНА...ОТДАВНА Е ПОГРЕБАНА
ЧУДЯ СЕ ДАЛИ ПЪК ДПС НЕ Е СЕКТА!!!!!!
НОВА СЕКТА-.ДОГАНОВА СЕКТА.
КАКВО ОЗНАЧАВА НЯКАКАКВА СИ АБРЕВИАТУРА ДПС...ИЛИ СДС...ИЛИ НДСВ.. ИЛИ ДС
Потребител · 12:46 · 18.12.2017
В България Доган в Турция Ердоган, братя българи гласуваитe за турския Васил Лeвски , Ахмeт Доган.
Потребител · 23:33 · 17.12.2017
Долни подлизурковци, които ако не се подмазват и не ласкаят от сутрин до здрач Доганя, ще бъдат изключени от ДПС-то.
Потребител · 22:40 · 17.12.2017
Та3и партиа ДПС бeшe са3дадeна като балансор,а колко 3а думитe на дeпутата от ДПС 3ашо нe e напримeр .турскиа прeсидeнт!
Потребител · 21:29 · 17.12.2017
Самия факт,че етническа партия като ДПС,абсолютно незаконна според конституцията,е най-преуспялата политическа формация през последните 25 години просто показва степента на деградация в обществения и политически живот на държавата България.
Потребител · 21:18 · 17.12.2017
Единствено Д/П/С има нужда от Ахмед Доган-в тежките си периоди.А държавата България има нужда от забрана на етническата партия ДПС-ясно е писано в конституцията-партии на етническа основа нямат право на регистрация и участие в политическия живот.Защото взривяват държавата-над 25 години вече.
Потребител · 21:16 · 17.12.2017
Кой е Ахмед Доган
Да не би да е Васил Левски
Или отец Пайсий
Или някой от братята създали писменността
Или Тодор Живков бог да ги прости че им се споменават имената
Тази нелегална партия трябваше да бъде изметена от политическата сцена много отдавна а те ще го връщат . Ами да разкрийте историята ( истинската )
За да знае и този който не знае от кого имало нужда
Потребител · 20:38 · 17.12.2017
кой създаде тези трудни периоди...
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент