15:45 ч.

17.05.18

1 мин.

0

4

0

Благодарихме на Китай и Непал за издирването на Боян

от редактор |

Благодарихме на Китай и Непал за издирването на Боян

Министър-председателят Бойко Борисов изпрати писма до председателя на Държавния съвет на Китайската народна република Ли Къцян и до премиера на Непал К. П. Шарма Оли. Това съобщиха от правителствената информационна служба.


В тях той изразява благодарност за своевременното съдействие за организирането и провеждането на спасителната акция за намиране на българския алпинист Боян Петров.


Българският премиер оценява високо усилията на китайското правителство и институции, както и на непалските власти, които обезпечиха издирвателната акция по въздух и суша. Специална признателност той изразява на всички хора, участвали в спасителните екипи, въпреки крайно тежките метеорологични условия.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 07:18 · 19.05.2018
хем им платихме,хем им благодарихме,евааала.
Потребител · 02:41 · 19.05.2018
Бойко е писал на Китайски?! Втора мозъчна клетка е завъдил може би
Потребител · 10:04 · 18.05.2018
Спасителите приключиха с издирването. Сега е ред на археолозите да се включат.Може би след стотици години.....
Потребител · 17:10 · 17.05.2018
Как да сe станe свeтовно извeстeн прeди да умрeш?
за мeн това e чисто самоубииство
когато имаш рак и диабeт и нямаш избор
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент