12:20 ч.

10.08.18

1 мин.

0

0

0

Валери Симеонов за "Стандарт": Помнете дедите си и ковете своето бъдеще

от редактор |

Валери Симеонов за "Стандарт": Помнете дедите си и ковете своето бъдеще

България е най-прекрасната държава на света


Какво е за нас България? Майка, дом, минало и бъдеще, кауза. Това са само малка част от отговорите, които всеки от нас би могъл да даде. Верен на каузата си да пази българското, за работи за Отечеството и да дава всеки ден по поне един аргумент на младите хора да останат и да работят за родината, "Стандарт" реши да посвети броя в деня на своята 26-годишнина на родолюбието. Потърсихме 26 знакови лица от властта, политиката, бизнеса, научните среди, за да ни кажат своята гледна точка защо трябва да останем в България и да работим за нея. Защо това трябва да направят най-вече младите хора - нашето бъдеще. Представяме позицията на Валери Симеонов, вицепремиер и лидер на НФСБ.


Помнете дедите си и
ковете своето бъдеще


ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ
Вицепремиер и лидер на НФСБ


Младите трябва да останат в България, защото България е най-прекрасната държава на света. Тук техните деди са оставили костите и кръвта си, тук техните родители са се трудили цял живот и тук бъдещето ще зависи само и единствено от тях.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент