Дядото на Бербо: Елена да ражда, докато не дойде момче

Дядото на Бербо: Елена да ражда, докато не дойде момче | StandartNews.com

Марикостиново. Дядото и бабата на Димитър Бербатов са на върха на щастието след раждането на новата им правнучка. Възрастните Димитър и Верка Бербатови живеят в граничното село Марикостиново. 

Както Стандарт Нюз вече съобщи, нападателят на "Фулъм" и приятелката му Елена кръстиха новороденото си бебе Елиа. Това едва не доведе до война във фамилията. "Моето желание бе да я кръстят Маргарита, на баба й", заяви Димитър Бербатов-старши пред репортер на ТВ7. В последните години той си помага с патерици, престоял е известно време в болница през 2011-а.

"Щастливи сме и чакаме още правнучета. Докато не роди момче, Елена все да ражда", шегува се дядо Мицо, както го наричат роднини и приятели в село Марикостиново. Той и баба Верка вече имат трима правнуци – момче от Асен Бербатов и двете щерки на Митко и Елена.

"Как да се чувстваме? Весели, малко ракия и винце. Така посрещнахме вестта. Уважават ни местните, все навънка съм, с патериците. Бях в болница миналата година, но сега съм добре", казва още дядото на нападателя.

Баба Верка добавя и показва снимки на стената в стаята. "Що да кажа, снимки. Много ни е мъчно. Митко заедно с баща му дойдоха да видят дядо Мицо в болницата миналата година. Подари ни телевизор. Ние вече сме стари, на по 80 години и имахме стар телевизор. Ама сега е горе, гледаме на новия, който ни донесет Митко", добавя бабата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай