17:59 ч.

20.01.13

1 мин.

1538

0

0

Безпаричието дразни повече от лош шеф

Безпаричието дразни повече от лош шеф

Нацията ни явно е проумяла, че личните проблеми са само следствие от тези на държавата като цяло. Това сочат резултатите от седмичната анкета на агенция www.standartnews.com.


Въпросът ни тази седмица беше:


"Какво ви подлудява?"


Почти половината от анкетираните, или 49,92 на сто са изнервени от цялостното състояние на страната. Следващата група - 27,12 процента - са тези, които ги тормози безпаричието. Лошата атмосфера в колектива е дразнител за 11,34%, а тази в семейството - за 7,24 на сто. От капризите на шефа си се оплакват само 3,19 процента, а от тези на децата - едва 1,18%.


Вече може да отговаряте на новия ни въпрос:


"Ще участвате ли в референдума за ядрената енергетика?"


Предлагаме ви следните отговори


a - Със сигурност и ще гласувам с ДА


б - Ще участвам, но ще гласувам с НЕ


в - Все още не съм решил(а) дали ще участвам


г - Няма да участвам


Очакваме вашите предпочитания на адрес www.standartnews.com


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент