11:45 ч.

04.10.17

1 мин.

0

8

0

Дадоха ни достъп до Шенгенската визова система

от редактор |

Дадоха ни достъп до Шенгенската визова система

Европейският парламент гласува "за" достъп на България и Румъния до Шенгенската визова информационна система, обяви "Нова телевия". 


Според евродепутатите България и Румъния са изпълнили всички условия по Шенгенското споразумение по отношения на въздушните, мосрките и наземни граници, полицейското сътрудничество, защитата на личните данни и визите.


Окончателното политическо решение дали двете страни могат да станат част от Шенгенското пространство и преустановат системните проверки по границите със съседните държави от ЕС, трябва да беде взето единодушно от всички страни на Европейски съвет.


За бързо такова решение призова миналата седмица Европейската комисия.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 10:59 · 05.10.2017
а когато сняг забръска що ще чиниш ти с таз новина зимъска ??????????
Потребител · 19:44 · 04.10.2017
До зомбираниа болшeвик,пишeщ с главни букви!Тапако,ако ниамашe инвeстиции и заводи от Запада,щeшe да орeш ощe с воловeтe в ТКЗС то!Второ,ако бeшe малко понe грамотeн,щeшe да знаeш,чe живeeм в глобалeн свиат и ако нe ти отарва,отиваш на Запад и ако там нe ти отарва,тогава обратно в твоиата кeнeфeна дупка,от кадeто си рeално!
Потребител · 12:22 · 04.10.2017
До тапака по-долу,стандарта си го опрeдeлиаш и саздаваш ти нeграмотнико,а чрeз шeнгeн сe пeстиат стотици милиони eвро от прeстои на тировe и хора пo граници!
Но таи като си прост и нeграмотeн,та за това си и бeдeн!
BarakBaghdadi · 13:08 · 04.10.2017
@Потребител Подозирам, че това беше написано лично от Курнелия :-)
Потребител · 17:06 · 04.10.2017
@Потребител ПЕДЕРАСТ ГНУСЕН. НИКАКЪВ СТАНДАРТ НЕ ОПРЕДЕЛЯШ. ИМА ГОЛЕМИ ЗАПАДНИ ФИРМИ В БЪЛГАРИЯ КОИТО НЕ ДАВАТ ПАРИ И ТОВА Е. ИЗПАЛЗВАТ НИ РАБОТНИКА ЗА РОБ. НИЩО НЕ ОПРЕДЕЛЯШ КОГАТО ЗАВОДИ И ФАБРИКИ ТИ СА В РЪЦЕТЕ НА ДРУГ. ОТГКЪДЕ СЕ ИЗВЪДИХТЕ ТАКИВА ГНУСНИ НЕЗНАМ
Потребител · 12:05 · 04.10.2017
Малиии. Това няма да доведе до по -добър стандарт на Българина. Това е поредната залъгалка. Западни фирми плащат заплати в България като на роби. Това интересува народа. Щото 90 процента не пътуват никъде. Искат просто нормален живот. И е явно че за западналяците е по евтинджос да дадат шенген отколкото нормални европейски заплати в заводите си в България
BarakBaghdadi · 12:20 · 04.10.2017
@Потребител Верно? Най-малкото няма да има КППта на Гръцката и Румънската граници.....или викаш кой ходи там?
BarakBaghdadi · 11:55 · 04.10.2017
Малиии КУРнелия сега ще изрови от яд всички кирливи ризи на ГЕРБ. Ето за какво била цялата дандания! Очаквало се е ГЕРБ пак да донесат добра новина жалкото БСП ги обля с лайна предварително :-)
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент