Полет на кола в река прати жена в болница

Полет на кола в река прати жена в болница | StandartNews.com

Благоевград. 25-годишна жена пострада и бе транспортирана тази нощ в столичния институт "Пирогов", след като автомобилът, който управлявала, падна в река Бистрица над Благоевград, съобщи БГНЕС.

Пътният инцидент стана снощи към 20 часа на пътя от курорта Бодрост в Рила на 30 км над Благоевград. На 3 км от местността Славово, на десен завой и хлъзгав път 25-годишната С. И. от град Кочериново губи контрол над автомобила "Опел", който поднася. Водачката натиска спирачка, колата става неуправляема и пада от 10-ина метра височина по таван в речното корито. За късмет на четиримата пътуващи в опела, возилото се приземило върху голям камък, което ги спасило от евентуално удавяне.

За мястото на инцидента тръгват линейка и екип на Гражданска защита. Докато пътуват натам, преминаващ шофьор с джип качва пострадалите и ги транспортира до благоевградската болница. Най-тежко е състоянието на 25-годишната водачка, която е с фрактура на 11-и прешлен и към 23.00 ч. е транспортирана в "Пирогов". Взета й е кръвна проба. За щастие останалите й спътници не са пострадали сериозно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай