"Не така, брат" и през лятото

"Не така, брат" и през лятото | StandartNews.com

Добре познатият на тийнейджърите гений Мишо е спец във формулите и уравненията, но се оказа и сред най-популярните в училище. Става въпрос за звездата на първия онлайн сериал за младежи в България "Не така, брат". Продукцията на "7Talents" върви в сайта за видео споделяне "vbox7.com". Мишо в крайна сметка не сбъдна мечтата си да стане гадже на любимата си Виктория в края на сезона. Тази седмица продуцентите обаче обявиха, че лятната ваканция ще бъде още по-забавна, защото съвсем скоро ни очаква продължение на интернет поредицата. Действието ще се развива именно по време на ученически лагер. От екипа издават, че освен любимите на малки и големи главни герои ще дойдат нови тийн идоли.

Също така преди броени дни Нади и Иван представиха първото си съвместно авторско парче, посветено на сериала. Промоцията беше част от специална фен среща. Продуцент на песента отново са "7Talents", а през юли ще се завърти и клип към нея на онлайн платформата. Само за няколко месеца наръчникът за тийнейджъри и техните родители регистрира огромен успех - над 4 милиона гледания във "Vbox7.com" и още няколко сайта.

Феновете на интернет поредиците имат още какво да гледат, докато чакат втория сезон на "Не така, брат". Вече е в оборот новия пародиен сериал "#Кифла", които осмиват до голяма степен съвременната градска масова култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай