16:25 ч.

29.08.17

1 мин.

0

0

0

Рууз Болтън "предупредил" Кутрето, че ще го убият

от редактор |

Рууз Болтън "предупредил" Кутрето, че ще го убият

Ирландският актьор Ейдън Гилън, който изигра ролята на Петир Белиш, се чувствал безпомощен, след като го "убиха" в последната серия на 7 сезон на "Игра на тронове". Кутрето бе заклан от Аря Старк, след като със сестра си Санса откриха, че негов пъклен план е довел на касапницата в сагата.


Ейдън разкри, че бил предупреден за това, което му се готви от колегата му Майкъл Макелхатън, който като Рууз Болтън бе убит в 6 сезон. "Ще ти се обадят, когато дойде този момент", казал му той.


Сетих се за този разговор, когато това се случи, продуцентите са ми се обаждали веднъж за шест години, продължи Гилън. "Мислех си какво ще стане без Кутрето. Знаех, че рано или късно, то ще се случи с такъв герой, но се чудех как ще се чувствам. Той бе част от мен през толкова години. Какъв ще бъда без него? Това е мощна загуба. Все едно съм безполезен", каза още ирландският актьор, цитиран от "Мирър".


"Тъжен съм", продлъжи Гилън. Серията постави рекорд по цял свят, след като само в неделя събра 31 млн. зрители.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент