14:05 ч.

29.12.17

1 мин.

0

0

0

Екипажи на Параходство БМФ АД първи ще посрещнат 2018-а

от редактор |

Екипажи на Параходство БМФ АД първи ще посрещнат 2018-а

Екипажът на моторния кораб „Лудогорец" ще посрещне 2018 г. в руското пристанище Мурманск


За първи път от много години екипажите на три кораба от Параходство БМФ АД първи ще посрещнат Новата 2018 г.


Това са: „Лудогорец" (в пристанище Мурманск, Русия, с капитан Ивайло Пасков и с главен механик Тошко Тонков), „Люлин" (в пристанище Санкт Петербург, Русия, с капитан Венцислав Господинов и с главен механик Тодор Мечков) и „Виден" (в пристанище Кандалакша, Русия, с капитан Мариян Йотов и с главен механик Димчо Чипов).


Също за първи път много години три кораба на Параходството ще посрещнат нова година по време на плаване в Черно море: „Пирин", „Трапезица" и „Героите на Севастопол". По същото време на плаване в Източно Средиземно море ще бъде „Руен". И четирите кораба ще бъдат в географско отношение по на изток от посочените три, които ще се намират в руски пристанища, но там, по московско време, Новата 2018 г. ще настъпи по-рано.


Последен ще изпрати старата 2017 година екипажът на най-новия кораб на БМФ – „Рила" (с капитан Красен Благоев и с главен механик Васил Михалев). Този кораб ще бъде в пристанището Ню Орлиънс, Атлантическото крайбрежие на САЩ.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент