08:50 ч.

27.09.17

1 мин.

0

1

0

"Емко" си връща лиценза на 6 октомври

от редактор |

"Емко" си връща лиценза  на 6 октомври

Държавата не е лош собственик, има калпави мениджъри, заяви Емил Караниколов


Крайният собственик на „Дунарит" е една офшорка, за която се говори, че е на Цветан Василев, заяви пред "Нова телевизия"  министърът на икономиката Емил Караниколов.


Той подчерта, че оръжейният завод няма никакви проблеми и лицензи не са били отнемани. "Предприятието произвежда и товари стоката си на кораби", каза Емил Караниколов.


В същото време министърът изрази надежда, че на 6 октомври лицензът на оръжейното дружество "Емко" ще бъде възстановен. И подчерта, че решенията за лицензите се взимат от междуведомствен съвет, а не самостоятелно от него.


Правителството защитава интереса на работниците, изтъкна Караниколов.


По повод нападките срещу себе си, че дестабилира оръжейния сектор, той беше категоричен: "Държавата не е лош стопанин. Има калпави мениджъри".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

борис борисов · 09:36 · 27.09.2017
уважаеми г-н министър, ами кой ги назначава тези калпави мениджъри бе, не е ли държавата или по точно управляващото мнозинство ? не виждате ли, че невижданата партизанщина е причината за това състояние. историята с живко суджуков ясно показва, как се кадрува в герб. ами тогава защо се чудите толкова? помислете си и дали вашето появяване на министерския стол не е резултат от партизанщината? а какво да кажем за другаря лукарски, че той беше назначен заради качествата си ли?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент