Бербо сваля цени в Гърция

Бербо сваля цени в Гърция | StandartNews.com

37% намаление дават комшиите на българи заради звездата на ПАОК

Бербо сваля цени в Гърция. До 37% отстъпка от цената дават комшиите в мига, в който разберат, че купувачът срещу тях е българин. Това разказаха за "Стандарт" наши сънародници, върнали се вчера от командировка в Солун. "Българин? О, Бербатов е най-великият футболист", възкликвали продавачите в големите магазини и тутакси правели огромни бонуси. В момента в Солун зареждат зимните колекции. Намаленията за разпродажба на летните вървят между 20 и 25 на сто. Заради еуфорията по Бербатов обаче за българи отстъпките с лекота стават двойни.

Мегазвездата на българския футбол Димитър Бербатов се превърна в герой за ПАОК още в срещата с "Атромитос". На 28 септември Бербо за пореден път демонстрира световната си класа и се отчете с първи гол за новия си клуб, а освен това пусна и асистенция за победното 2:1 при гостуването на "Атромитос". На втори октомври пък Бербо за първи път игра като титуляр за ПАОК срещу "Борусия" (Дортмунд) в Лига Европа. Стадион "Тумба" в Солун мощно го аплодира, мачът бе гледан от огромна агитка българи.

34-годишният Димитър Бербатов е един от най-опитните футболисти на ПАОК, съотборниците му се обръщат към него с "мастър" (учителю), разказват гърците. Своеобразна "звезда" в Солун вече е и майката на Бербатов - Маргарита. Търговците емоционално разказват, че българката вече гледала три мача на сина си. Давала и интервюта в местните медии и обяснявала колко щастлив е Бербо от възможността на помогне на тима си със своите умения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай