18:15 ч.

10.10.18

2 мин.

0

11

0

Волен Сидеров: МВР да каже циганин ли е убиецът на Виктория Маринова?

от редактори |

Волен Сидеров: МВР да каже циганин ли е убиецът на Виктория Маринова?

Снимка: БГНЕС архив


МВР трябва да каже циганин ли е извършителят на убийството на Виктория Маринова и защо такъв тип цигански престъпления вече се наричат битови. Това каза лидерът на „Атака" и член на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред по време на заседание на комисията. „Циганин ли е извършителят на убийството на Виктория Маринова?", попита той вътрешния министър Младен Маринов.
„Защо МВР забрани да се обсъжда етническия произход на тежки престъпления? Преди години имаше случай с насечена с брадва възрастна жена от двама цигани. И след това съдията ги пусна на свобода. Поставих този въпрос в парламента и бях осъден от съдията защо съм му споменал името", каза още Сидеров и попита още защо такъв тип цигански престъпления вече се наричат битови.


„Как извършителят е успял да избяга и дали не е свързан с други лица? Дали някой не го е насочил към тази жертва", попита още Сидеров.


Не би трябвало да посочваме етноса на извършителя на убийството на Виктория Маринова, защото така поставяме противопоставяне в обществото, реагира председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов.


Той поздрави министър Маринов за бързото разкриване на случая. „Много разчитаме на засиления журналистически интерес, за да създадем респект към институциите на България. Защото добрата работа на служителите на МВР и на Прокуратурата доведоха до този добър край. Както и доброто сътрудничество с германските служби даде възможност за откриването на предполагаемия извършител за часове", коментира Цветанов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 02:00 · 12.10.2018
BARAKBAGHDADI DA TI GO NABIEM U CHOVKATA TSIGANSKA
BarakBaghdadi · 16:17 · 15.10.2018
@Потребител Бре! Индобългарите четели новини, видимо не могат да пишат, но четат, има надежда!
Потребител · 22:37 · 11.10.2018
волене това е мангал а защо е избягал матгалите са страхливи освен това и прости просто си е взел личната карта и се е качил на първия рейс при майка си да й се навре под полата ако някой му е помагал щеше да го посъветва вещите в плик и в дунав ако някой го е насочвал мангала щеше да е мъртъв ти толкова ли си тъп и как си станал депутат
Потребител · 16:25 · 11.10.2018
За циганите редът, чуждата собственост и живот не влизат в ценностната им система!
Потребител · 17:29 · 11.10.2018
@Потребител Българите нямат ценностна система, само чифте пищови на тумбака.
Потребител · 09:25 · 11.10.2018
Не,ром е с мангалски произход.
Анонимен · 05:03 · 11.10.2018
Дискриминация , не зачитане
На кого бе
Е много боклук верно има за имитане
Потребител · 01:06 · 11.10.2018
Трябва също да се отговори, защо в България има ДИСКРИМИНАЦИЯ и НЕЗАЧИТАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА "ОПРЕДЕЛЕНИ" ГРУПИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО? Това граничи с ГЕНОЦИД... затова сме зад Танга и Зинзибар в статистиките. Също, защо МВР води война с ГЕТАТА, БЕДНИТЕ, НЕОБРАЗОВАНИТЕ и МЪРЗЕЛИВИТЕ? ЗАЩО МАЛЦИНСТВАТА НЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ и логично... кога ще видим КРАЯ на ТАЗИ МАНГАЛСКА РЕПУБЛИКА, която няма да е ТАКАВА, АКО СЕ РЕШАТ ГОРНИТЕ ПРОБЛЕМИ....
Потребител · 09:44 · 12.10.2018
@Потребител Манго, интегрирането е индивидуален процес, а не групов! Никой не може насила да накара един примат от ьиганските катуни да еволюира в нормален бял човек от 21. век, ако рой сам не реши да се промени! Либерастка илюзия е, че държавата нещо е длъжна на някакви малцинства. Индивидът ича лична свобода да реши човек ли ще става или ще живурка, издържайки се с кражби, измами и един ден ще пукне в затвора.
БГ · 22:55 · 10.10.2018
Не са ми приятни и двамата, но са във властта и трябва да се коментира. Волен е прав. Няма лошо в това да се каже етносът. Напротив по другите EU държави се казва.
BarakBaghdadi · 22:05 · 10.10.2018
Ех Волене, индобългарин е, не циганин!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент