Майкъла: Спрели с кола, запалили и избягали

Майкъла: Спрели с кола, запалили и избягали | StandartNews.com

Луксозното Ауди на Георги Илиев - Майкъла е запалено по сред бял ден - в 11,00 ч., точно пред една от неговите сгради в кв. "Изток". Това съобщи бившият футболист пред "Стандарт".

"Аз не бях на мястото, сега отивам", сподели преди секунди той, "Шофьорът ми закарал колата пред една от сградите. След 20 минути до нея спрял автомобил с двама маскирани, единият слязъл, залял аудито с бензин, запалил и после избягали".

Камери са заснели всичко, но Майкъла не вярва престъпниците да бъдат толкова лесно разкрити. "Охраната на сградата е видяла всичко и бързо реагирала с пожарогасител, така че щетите не са сериозни. Лошото е друго - случва се посред бял ден в София", допълни строителният предприемач.

Той гарантира, че не е получавал заплахи или предупреждения. "Моят бизнес е ясен. Строя сгради, давам ги под наем. Нямам никакви притеснения. Неуредени сметки във футбола имам. ЦСКА още ми дължи пари. Абсурд е ръководството на клуба да действа по подобен начин, в тях нямам никакви съмнения. Но виждате и около двата ни гранда какво става, визирам феновете. Пълна бъркотия. Не обвинявам никого, но и не изключвам да е по футболна линия".

Накрая Георги Илиев съобщи, че няма никакъв резултат от разследването по опожареното му през 2006 г. Ауди. "Нищо не се разбра, аз също нямам обяснение", добави бившият шеф на ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай