Гришо: Много се вълнувам, с Монфис ще направим добър мач

Гришо: Много се вълнувам, с Монфис ще направим добър мач | StandartNews.com

„Целта на мача ни с Монфис е не само да направим шоу, но и да направим добър мач. Аз много се вълнувам. Познаваме се с Гаел от доста време. Той има добър арсенал. Надяваме се да стане добър мач и двамата да се насладим, но най-вече да се хареса на публиката". Това заяви Григор Димров преди демонстративния мач с Гаел Монфис.

Ракета номер 1 на мъжкия ни тенис Григор Димитров каза, че в момента той и неговият екип мислят дългосрочно. Преди демонстративния мач с Гаел Монфис, Димитров анализира на специална пресконференция изминалата година за него и благодари на всички, които са му помагали в кариерата му до тук, пише Гонг.

„Играх добре в последните няколко мача. Доволен съм от това, както и от това, че нямах контузии. Всеки в отбора ни си върши работата по най-добрия начин. Още малко време ни трябва, за да се напаснем. Гледаме дългосрочно. Това е най-важното за мен сега. В момента всичко върви по план. Всички хора, които ще дойдат в залата, са много важни за мен. Също така семейството ми. Не мога да забравя какво направи за мен и фондацията на Димитър Бербатов", започна Димитров.

„Джокович и това, което направи тази години... Той спечели всички десет турнира, спечели и Мастърса. Няма нужда от думи. Резултатът говори. Не се знае дали ще се повтори. Надявам се да го затрудним следващия сезон", добави тенисистът.

 

Очаквайте незабравимото шоу, което ще започне в 20.00 часа на 28 ноември и ще се играе в два от три тайбрек сета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай