13:20 ч.

29.06.17

1 мин.

0

2

0

Тревога в София заради забравен багаж в мотриса

от редактор Росана Манева |

Тревога в София заради забравен багаж в мотриса
Снимка: БГНЕС

Поради забравен багаж временно е било спряно движението на трамвай по линия №20, информираха от пресцентъра на Столична община.


Трамваят се е намирал на кръстовището на паметника на Васил Левски. На място е бил изпратев спешно екип на 5 РПУ. Мотрисите от 20 линия са били отклонявани до автостанция „Изток". Движението на трамваите по линия № 20 вече е възстановено.


Следобен на 16 юни имаше и друг транспортен инцидент край паметника на Васил Левски - от скъсани трамвайни жици се подпалиха храстите около монумента.


Две пожарни коли пристигнаха и потушиха пожара, който обърка сериозно натоварения в петъчния следобен трафик в района.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 18:05 · 20.07.2017
от най-мизерното село столица не става. преместете столицата в български град
Потребител · 16:22 · 08.03.2018
@Потребител АЗ СЪМ ТВЪРДО "ЗА"! НЕКА СТОЛИЦАТА ОТНОВО ДА Е ТЪРНОВО! ЩЕ !
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай



Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент