Кметство пуска автобус за Джулая

Кметство пуска автобус за Джулая | StandartNews.com

Община Шабла за първа година прави организирано посрещане на Джулая и както вече "Стандарт" съобщи изгрева ще приветстват със своите изпълнения "Легендите" на плажа на къмпинг "Добруджа" край Шабла. В тази връзка общината, заедно със Зеления образователен център създават организация по безопасност и за удобство на всички, които ще дойдат на в Шабла за концерта за Джулай морнинг.

От общинската администрация информират, че от следобедните часове на 30 юни и през цялата нощ срещу 1 юли в района на къмпинга ще има постоянни патрули, снабдени с отличителни знаци, чиято задача ще е да съблюдават реда, да оказват помощ и да насочват пристигащите гости на събитието. С ограничителна лента ще бъдат маркирани зоните, забранени за преминаване, както и районите, в които е забранено навлизането с моторни превозни средства. От общината заявяват, че ще има определени места за паркиране на автомобили и мотоциклети, като се посочва, че колите трябва да се паркират под ъгъл от 45 градуса, за да се създаде максимално удобство и да не се пречи на движението.

В района общината ще разположи и химически тоалетни. За удобство на жителите на Шабла и гостите през цялата нощ по маршрут Шабла – Къмпинга и обратно на около час и половина ще се движи обществен транспорт. Първата маршрутка ще тръгне от Автогарата в града в 21,30 ч., информират от общината и предупреждават хората да не оставят вещите си без надзор, както и това, че е забранено паленето на огън и пускането на китайски фенери в нощта срещу Джулая.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай