Адвокатът на Ценко Чоков: Може да има нови избори в Галиче

Адвокатът на Ценко Чоков: Може да има нови избори в Галиче | StandartNews.com

„По всяка вероятност ще има нови избори в Галиче". Това заяви пред Нова тв Иво Найденов, адвокат на скандалния селски кмет Ценко Чоков, по повод задържането му. 

„Няма как сега да се твърди, че 15 години Ценко Чоков е деребействал. Крайно несериозно е това", коментира той по повод обвиненията срещу клиента му и неговия син Мартин.

„В последната една година Ценко Чоков беше проверен от почти всички институции. Той беше проверяван от Софийската градска прокуратурата и от ДАНС. Има резултати от една част от тези проверки", подчерта адвокатът.

Един от хората, пътували за сметка на Ценко Чоков до морето през миналата година - Петко Давидов - сега твърди, че през 2012 година Ценко Чоков му е нанесъл побой и го е отвлякъл в кметството, разказа Найденов.

След шокиращите разкрития за лихварската дейност на Ценко Чоков, съпроводена с бой, палежи и гаври, кмета на Галиче го чакат нови обвинения. Този път става въпрос за имотните измами, с които местният управник е заграбил огромно количество ниви, научи "Стандарт".

Припомняме, че Ценко Чоков и синът му Мартин остават в ареста.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай