13:25 ч.

22.08.16

3 мин.

6419

0

0

Заредете работното място с добра енергия

от Мария Русева |

Заредете работното място с добра енергия

От вашето настроение зависи и как ще се държат другите


Стресът е най-жестокият бич за съвременната цивилизация. В днешното трескаво и хаотично ежедневие, отиването до работното място е свързано с бързане по автобуси, трамваи, тролеи или метро станции, блъскане и ръгане с лакти в потока изнервени хора. Накрая стигаме до офиса. Мислим си, че то е нашето спасение в настоящия ден. Но така ли е наистина? Това ли е нашият храм, в който ще се почувстваме комфортно и защитени?

Много голям процент от хората, работещи в офиси, магазини и други обществени места, се чувстват некомфортно още след първия час работа. По-малко са тези, които са усетили и разбрали, че работното им място има енергия и така наречен източник на тази енергия сме самите ние, пише 5thelement.magicmind-bg.com. Ако сте обърнали внимание дори и на най-малките детайли и физическите му аспекти вие сте на път да го превърнете в уютно и приветливо парче обетована земя. В нея можете да приемате и отдавате правилно енергиите си, както към своите колеги, така и да сте по-продуктивни и приветливи.
Някои от вас ще кажат, че е невъзможно да се създаде такава ситуация, за да сте спокойни. При положение, че колегите са много, че постоянно влизат и излизат хора и всички те са


с различни настроения и енергетика


Или, че имате двама колеги, които са постоянно в стрес или намусени. Неща от живота. Но повярвайте, че това лесно може да се промени.


Най-силният и мощен заряд е вашето излъчване. Правилната настройка на енергийната ви матрица.
Ако сутрин ставате намусени и изнервени, а на излизане се поглеждате в огледалото и си мислите: "Какъв отвратителен ден, сега сигурно и шефовете ми ще са сърдити и изнервени, и колегите, и целият свят", това ще ви сполети.


Всъщност това, което автоматично създавате в огледалото, е точна проекция и вече в изпълнение на мислите Ви. Както се казва: "Каквото повикало, такова се обадило".


А какво би станало, ако въпреки ранното ви събуждане, се погледнете в огледалото и


се усмихнете сами на себе си


Помислите, че няма по-прекрасно и ведро същество от вас и че денят ви ще е слънчев и приветлив, а всички хора, които се докоснат до вашия свят ще са щастливи и доволни. Заредете се с усмивка въпреки всичко и на едно намръщване отсреща подарете усмивка, на една тежка дума подарете две с любов. Така ще започнете да променяте енергията си и да излъчвате това, от което много хора ще имат нужда и за това ще ви търсят.


Много е важно да приемем, че работното ни място е мястото, където прекарваме по-голямата част от денят си. Моят съвет към вас е да обърнете внимание и да се снабдите


с важни енергийни предмети като монокристал


или друза от планински кристал, лабрадорит, малка и стилна пирамида, елементи от фън шуй, оргонит или някакъв амулет, който винаги ви е съпътствал и ви е носил късмет.


Също така е важно да се знае, че е важно работното ви място да е чисто, проветрено и подредено. Да няма разхвърляни неща - защото това ще се отрази на настроението ви. Нека мястото, на което работите да мирише на ванилия или друг аромат, който е леко отпускащ.


Настройте сърдечната си чакра за отдаване и приемане на любов и благословете всички работещи около вас. И най-вече осъзнайте мястото си в системата и го използвайте във ваша полза с позитивизъм и вярата, че сте силен елемент и от вас зависи отношението на хората към вас.


Вие сте уникален във Вселената човек


Заслужавате да ви уважават и сте длъжни да уважавате. Но най-вече обичайте себе си, за да ви обича Вселената и хората, пресичащи пътищата ви. Опознайте емоционалните си сили, които винаги са съществена част от общуването и ще развиете способността да усещате какво искат да кажат хората в действителност. Ще разберете от къде идват пречките. Ще разберете как колеги и приятели ще искат да общувате, свободно ще желаят откровеност и очаквано удовлетворение. Внимание и любов са перфектната формула за пълна трансформация на работното място. Постигнете я. Вие можете!


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент