Мистериозна смърт на богаташки син в Пловдив

Мистериозна смърт на богаташки син в Пловдив  | StandartNews.com

По мистериозен начин е загинал 24-годишният Цветомир Никитов от Пловдив, известен в града като Цецо Мустанга.

Той е наследник на една от най- една от най- богатите фамилии в града – Никитови. Семейството му търгува с месо и колбаси и има голям склад за хранителни продукти на Брезовско шосе. Цветомир е единственото дете на семейството.

Трагедията се разиграла вечерта в неделя на ул. "Петко Д. Петков" №51, където 24-годишния младеж живеел сам в луксозен апартамент. Неволен свидетел на самоубийството станал съседа на Цецо, който около полунощ излязъл да пуши на терасата. Тогава видял как комшията се опитва да прекрачи парапета. Извикал му да спре и веднага хукнал към вратата на жилището му. В този момент обаче отвън се чуло как се чупят клони.

Последвал глух удар в земята. За секунди мястото се напълнило с хора, тъй като наблизо има няколко заведения и стоянка на таксита.

Пристигнала полиция и линейка, но докторите само констатирали смъртта на младия мъж.

По първоначална информация Мустанга се е самоубил. Противоречиви разкази на съседи обаче сочат за убийство.

Хората твърдят, че са чули Цветомир Никитов да крещи "Помоощ!" миг преди да полети от 5-ия етаж. После се чул тъпият удар на тялото в асфалта, разказаха в квартала за marica.bg.

Веднага след като момчето паднало се чули спирачки и кола спряла пред тялото на Цецо. Съседите се питат кой е подал първи сигнала, подозират, че шофьорът на същата кола е звъннал на 112.

Според комшиите депресия го е тласнала към фаталния избор, защото напоследък често го виждали в лошо настроение, мрачен и умислен, състояние, което преди не му е било присъщо. Според комшиите има замесена жена, тъй като до преди година Цецо сменял момичетата буквално всяка нощ.

В един момент обаче започнали да го виждат с една и съща руса хубавица, в която видимо бил влюбен. От три месеца обаче момичето не се мяркало в квартала, а Цецо помръкнал.

Съседите са убедени, че се е самоубил, заради нещастна любов. От полицията обаче обявиха, че е рано да се коментират мотивите, които са тласнали младежа към фаталния край. Той е единствено дете на богата фамилия Никитови, които живеят в един от палатите в пловдивския Бевърли хилс в село Марково.

Семейството участва в управлението на четири фирми и има дялове в още пет дружества. Бизнесът на Никитови е разностранен - от търговия с месо и колбаси, до земеделие и хотелиерство. Синът също помагал в семейните фирми. В същото време обичал много и светския живот.

Почти всяка вечер обикалял култовите дискотеки и барове в града. Демонстрирал висок стандарт, като е и единственият, който се разкарвал в Пловдив с уникалния модел на "Форд" Мустанг, откъдето дошъл и прякорът му. Имал обаче още няколко коли и луксозен мерцедес, който напоследък предпочитал пред Мустанга.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай