16:13 ч.

14.10.15

1 мин.

591

0

0

НТЛ излъчи и шампионите си на двойки

от Стандарт |

НТЛ излъчи и шампионите си на двойки

Теодор Венков и Цоло Цветков (до 45), заедно с Иван Запрянов (на снимката) от по-горната възрастова група - 45+, са победителите в годишната ранглиста на Национална тенис лига за двойки. Те спечелиха Голямата награда на лигата, осигурена от ОПЕЛ България, а тя е пътуване до Виена и посещение на ERSTE BANK OPEN (19-25 октомври), турнир от ATP500. Пътуването ще се осъществи с OPEL Insignia, също предоставен от официалния партньор на лигата ОПЕЛ България.


На кортовете на ТК „Локомотив„, Венков и Цветков спечелиха титлата и от последния за сезона турнир OPEL CUP при двойките мъже до 45. На финала те победиха представителите на домакините Илия Петров и Христо Боянов.


В другата възрастова група (двойки мъже 45+), шампиони са Велислав Лазаров и Добромир Костадинов. На финала те победиха Тихомир Попов и Петко Малинков.


Наградите за победителите и финалистите в последния за сезона OPEL CUP бяха осигурени от ресторант Ale House, партньор на лигата за този турнир.


Наградните чекове за победителите в годишната ранглиста бяха връчени от Люба Ганчева – PR Мениджър на компанията.
При смесените двойки, турнира в Пловдив спечелиха Добромир Ганев и Елена Йоловска. В годишната ранглиста победителка е Елена Андонова. Тя получи ваучер на стойност 450 лв. за покупки от магазините на HEAD в страната.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент