Утре запалват светлините на Коледната елха в София

Утре запалват светлините на Коледната елха в София | StandartNews.com

В присъствието на кмета на София Йорданка Фандъкова на 1 декември утре в 19.00 часа в градината пред хотел „Рила" на ул. „Алабин" ще бъдат запалени светлините на Коледната елха на София. На събитието ще присъстват българските участници в Детската Евровизия – Габриела и Иван. Поканени са актьори от столични театри и спортисти. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

На 1 декември в програмата е предвидена празнична програма. 17.00 ч. започва празничната програма, в която ще участват вокална група от Столичен център за работа с деца „Бели Брези", вокална формация „Трикси", младите певци от вокално „Студио Артес", вокална група „Чудните калинки", детско танцово студио „Хорце", експериментална театрална студия „Игра" към Общински културен институт „Средец", ученици от 144 СОУ „Народни будители", вокално студио „Рьорих", вокална група „Смехоранчета", група „Вакали", оперетните артисти Катерина Тупарова и Александър Мутафчийски, както и българските участници в „Детска Евровизия" '2015 – Габриела Йорданова и Иван Стоянов.

Ретро трамвай ще се движи от 17.00 ч. до 19.00 ч. по маршрут: пл. „Възраждане" – пл. „Журналист" – пл. „Възраждане". В 18.00 ч., от бул. „П. Евтимий" по бул. „Витоша" в посока ул. „Алабин" ще премине празнично шествие, с участието на деца от столични училища, предвождани от група „Вакали". Заповядайте на празника.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай