Съпрузи в развод се гърмяха за семеен хотел

Съпрузи в развод се гърмяха за семеен хотел | StandartNews.com

Съпрузи в развод втрещиха шабленското село Крапец в неделя следобед, като дори се стигнало до стрелба заради имот. От Областната дирекция на полицията в Добрич официално съобщиха, че в неделя около 14 часа е получено съобщение за произведени изстрели в хотелски комплекс в добричкото село Крапец. На място е установено, че К.К., на 52 г., от град София, е стрелял с ловното си оръжие марка „Иж" по 49 – годишна жена от град Добрич. Стрелецът е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. Оръжието е предадено по надлежния ред. По случая е уведомена Окръжна прокуратура – Добрич. Образувано е досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

От хора от селото "Стандарт" научи, че стрелбата станала в семеен хотел "Артеа" в крайморското село, в който отсядали хора на изкуството. Семейната вила станала ябълка на раздора между двамата съпрузи, които били в развод и в неделния ден избухнал скандал между двамата кой има повече права върху имота. Мъжът - Коста, бил ловец и имал законна ловна пушка, която извадил в разгара на скандала. Нает за поддръжка във вилата човек, чул панаира между съпрузите и отишъл да види какво става, когато видял, че Коста е насочил оръжие срещу съпругата си.

Работникът хванал ръката на Коста и отклонил оръжието от жената. Съпругът обаче отново насочил оръжие срещу жена си, въпреки опита на работника да отклони оръжието и в един момент пушката гръмнала, но за щастие без куршумът да попадне в жената. Няма пострадали, казват жители на Крапец, където мълвата за скандала бързо се разнесла.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай