Над 500 рокаджии на фестивал в с. Дъбрава

Над 500 рокаджии на фестивал в с. Дъбрава | StandartNews.com

Над 500 души пяха, танцуваха и се забавляваха на първия по рода си рок фестивал в благоевградското село Дъбрава. „The Brava fest" се проведе при огромен интерес на меломаните на сцената до кметството в селището. За купона и доброто настроение се погрижиха рок бандите „BLACK ROSE", „ROCKA ROLLA", „FUTURE BOOGIE", „LEEPRA DELUXE". Фестът бе открит от талантливия рокаджия Лъчезар Кацарски, който вдигна адреналина и подгря публиката с хитови парчета.
„Black rose" представиха песни от своя самостоятелен албум, но изпълниха и световни рок класики.

Те поздравиха присъстващите почитатели на високите скорости и мотоциклетите с песента на AC/DC - "Highway to Hell". Вечните български рок парчета прозвучаха в изпълнение на „Rocka Rolla". „Future Boogie" защити името си и показа, че рокът може да се съвмести и с други стилове като реге, фънк и пънк. На първия „The Brava fest" нямаше възрастови ограничения, млади и стари се веселиха заедно. Доволни от музикалното събитие бяха и местните хора, предимно пенсионери.

„Такива прояви помагат селото ни да оживее, добре е, че кметът Росен Георгиев и община Благоевград организираха този фестивал. Дано го има и догодина", пожелаха си жителите Дъбрава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай