Места от София остават без вода на 3 август

Места от София остават без вода на 3 август | StandartNews.com

Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 3 август 2015 г. (понеделник), съобщава дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Македония" в район „Красно село", се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на бул. „Македония", ул. „20-ти април", ул. „Дамян Груев", ул. „Ивайло", по бул. „Македония" от бул. „Ген. М. Скобелев" до ул. „Ивайло".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги, обещават от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бранище" в с. Доброславци се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 14.30 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Уршак", ул. „Първанова чешма", ул. „Доброславско шосе", ул. „Грамадите", ул. „Габровица" от №21 до №35.

Във връзка с направа на връзки на уличен водопровод на бул. „Ботевградско шосе" в кв. „Враждебна", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района по бул. „Ботевградско шосе" от моста на река Искър до с. Долни Богров.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на местност „Гърдова глава", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района по ул. „Лунна папрат" от ул. „Прохлада" до ул. „Еровете".

Засегнатите от прекъсването на водата хора могат да получат повече информация от „Софийска вода" на тел. 0700 12121.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай