Хванаха Манчо и Минчо да карат на градус 1 кола

Хванаха Манчо и Минчо да карат на градус 1 кола | StandartNews.com

Двама пияни са заловени да шофират една и съща кола в Сливен. Водачите са спипани през един час, похвалиха се от местната полиция.

Малко преди 3 часа на 22 април е заловен 29-годишният Манчо от местното село Злати войвода. Той шофирал своя Фиат Пунто с 1,48 промила алкохол. Нарушителят е отведен в полицейското управление за образуване на бързо досъдебно производство, казаха от полицията. В 3,40 часа обаче полицията спира 21-годишния Минчо от същото село.

Оказва се, че той е влязъл в същия Фиат, за да го върне в Злати войвода. Минчо обаче се оказва неправоспособен, а на всичкото отгоре подкарал колата с 1,56 промила алкохол. "Стандарт" научи, че той е бил спипан от същия екип на полицията на бул. "Цар Симеон" до общинския пазар в Сливен. Минчо също е отведен в полицейското управление и срещу него е образувано бързо досъдебно производство.

Манчо го познавам, той работи по временната заетост в кметството, защото е безработен, по принцип, но за другото момче не се сещам, каза пред "Стандарт" кметът на Злати войвода Стоян Тенев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай